Peripetiile unei cutii roz..partea a II-a



Nu inteleg de ce  lucrurile acestea mi se intampla doar mie ! De fiecare data trebuie sa apara ceva...sa strice buna dispozitie si bucuria unui eveniment( mentionez aici rochita primita de la Oasap..are un mic defect dar despre asta voi scrie intr-o alta postare).

Si uite asa imi comand eu cutia roz pe luna iulie.Foarte frumos nu? Inainte de a da comanda trimit un email in care specific ca pana pe data de 27 iulie sunt plecata din tara si ii rog sa imi trimita cutia dupa aceasta data.Primesc email ca totul este ok..pot efectua comanda linistita! Zis si facut..dau comanda si specific in rubrica dedicata observatiilor sa mi se livreze dupa data de 27...Chiar daca precizasem acest lucru de 2 ori am mai trimis un email pt a fii foarte sigura ca totul s-a inteles...Primesc din nou confirmare ca totul este in regula!

Dupa 3 zile de la efectuarea comenzii ce sa vad? Mesaj pe telefon de la curier: ”Maine intre orele X-Y vom efectua livrarea coletului la adresa etc ”  ...am ramas socata cand am citit msg...In ziua respectiva eram la Venetia, incercam sa ma relaxez, sa ma bucur de timpul frumos etc etc...Acest msg mi-a sters zambetul de pe fata...Ce credeti? Incep sa sun : prima data pe saraca bunica sa o rog sa se intalneasca cu tipul de la curierat( saraca era plecata de acasa..a trebuit sa se intoarca de la camp urgent ca sa nu cumva sa rateze intalnirea)...Apoi sun pe curierul respectiv...ii povestesc ce si cum..il rog sa se intalneasca cu bunica..ii dau nr ei de telefon..IMI GARANTEAZA ca se va rezolva..sa stau linistita ca in cursul acelei zile se va intalni cu ea...O sun din nou pe bunica sa ii comunic cele spuse de curier...

Rasuflu linistita..am rezolvat problema ..ma pot bucura de acea zi frumoasa!

In saptamana urmatoare nu am mai sunat-o pe buni, ce putea sa se mai intample? O sun cu o zi inainte de a ma reintoarce in tara sa o rog sa imi faca ceva bun de papa...Ce credeti ca imi zice? Ei bine curierul nu s-a mai sinchisit sa ii aduca coletul..M-au apucat nervii...Am ajuns acasa..dau msg celor de la pink-box..nu primesc nici un rasp...Le mai trimit un email in care imi exprim nemultumirea...Dupa cateva minute imi suna telefonul...erau cei de la pink-box...chiar Mihaela! Ii mai explic inca o data situatia,isi cere scuze si imi mai da un vaucher! ( cred ca e singurul lucru frumos din toata ameteala asta)...A doua zi primesc in sfarsit cutia ...
Mi-am invatat lectia si voi renunta la serviciile firmelor de curierat...

De acum inainte voi primi cutia roz doar prin posta romana....si sper din suflet sa nu mai intampin aceste probleme...sper ca totul sa fie in regula de acum inainte!

Iata pink-box-ul de luna aceasta...continutul vi-l voi prezenta intr-o postare viitoare..deja am scris prea mult..devine plictisitor...si nu de alta dar amintindu-mi experientele m-am enervat din nou!

 

14 comentarii:

  1. Draga mea, bine ai revenit in primul rand!! Sa ne povestesti cum a fost! :)

    Referitor la cutia asta roz, mai, ce sa mai zic, mare ghinion ai tu cu ea, ceva de neimaginat pe bune, nu stiu cum de o patesti mereu... :P
    Sa ne arati si ce e in ea, dupa ce iti trece supararea, dau o imbratisare calda ca sa treaca, ce zici, functioneaza? :P

    Te astept si eu la giveaway-ul meu!
    PUUUUUP! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eii bine ca totul sa sfarsit cu bine ,lipsa bunului simt si oameni care nu se tin de cuvant .nui pot suporta.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca numai de asta ai mai avut chef...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine v-am gasit fetelor! Chiar ghinion...important e ca totul s-a terminat cu bine!

    Simo sigur ca da..a functionat f bine..deja ma simt mai bine! In seara asta promit ca ma inscriu la gv!

    V-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna.aiurea.stiu cum este si mie mi sa intamplat cu curieru dar si cu posta nu i de laudat i am trimis lui mama un mic colet si la gasit desfacut si ocheluari luati si cu cine sa se certe.o seara faina.pop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nasol...pana acum nu mi s-a intamplat...si trimit colete de f mult timp prin posta romana...sper sa nu mi se intample vreodata

      Ștergere
  6. Si eu evit pe cat posibil firmele de curierat, desi tot mai multe persoane si magazine online le prefera, invocand ca Posta Romana ar face figuri. Insa cu toate figurile ei, prefer sa merg eu singurica sa-mi ridic coletele, nu sa stau dupa dubiosi care habar n-au sa se comporte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel gandesc si eu...in felul acesta imi planific timpul cum vreau..nu trebuie sa stau acasa pt a-l astepta pe nenea de la curier..

      Ștergere
  7. pana la urma totul se rezolva cu bine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. am uitat...si eu prefer posta , sa merg eu cand vreau...dar la curier...am un baiaaattt frumusel si manierat , de ...las posta :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine ai revenit! Eu nu am avut probleme cu firmele de curierat. Mereu m-au sunat si, daca nu eram la adresa, rugam sa-mi lase coletul in alta parte. Acum depinde si de firma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Atat de neseriosi sunt unii oameni de nu iti vine a crede!Ma irita si pe mine situatiile de genul acesta.Bine ca pana la urma s-a rezolvat!

    Te pup

    RăspundețiȘtergere