Peste 1500 de parinti si-au gasit bona prin cautabona.ro


Dragi mamici, acest articol are 2 scopuri:
-sa  ajut si alte mamici sa-si gaseasca o bona de incredere pentru copilul lor
-sa particip la un concurs pe care il gasiti pe acest site al carui premiu este un scaun de masa pentru copii( din punctul meu de vedere cel mai util accesoriu al bebelusului, indispensabil chiar, usureaza foarte mult munca unei mamici )

Concursul este destinat doar mamicilor!

Cautarea unei bone potrivite pentru ingrijirea copilului tau nu trebuie sa insemne nici timp irosit si nici bani pierduti. Stand in fata calculatorului poti ajunge la o baza de date completa de bone, cu profile complete, testate psihologic, accesand site-ul cautabona.ro.

Cautabona.ro, primul serviciu online de babysitting din Romania, lansat in noiembrie 2008, a depasit 1500 de parinti multumiti de bonele pe care le-au recrutat prin intermediul site-ului.

CautaBona.ro vine in ajutorul parintilor care au nevoie de o bona de incredere pentru ingrijirea copilului, fie ca este vorba de o bona cu un program part-time, fie de o bona interna.
Serviciul Cautabona.ro ofera parintilor mai multe posibilitati de gasire a bonei perfecte, in functie de bugetul fiecarei familii:


 • Cautarea unei bone direct din baza de date a site-ului, folosind filtrele de sortare: oras, experienta, disponibilitate etc. Plata se face direct din profilul bonei preferate - 10 euro pentru datele de contact ale unei bone cu profil complet, testata psihologic (5 euro - bona netetestata psihologic). • Postarea un anunt de angajare gratuit, urmand ca parintele sa plateasca doar pentru datele de contact ale bonelor care au aplicat la anunt – 10 euro pentru datele de contact ale unei bone cu profil complet, testata psihologic.

 • Serviciu Premium – parintele trimite pe email cerintele familiei, urmand ca echipa cautabona.ro sa-i gaseasca 3 bone compatibile cu cerintele specificate in email. Cost: 70 euro + tva.

 • Am descoperit cu mare bucurie CautaBona.ro si laud din tot sufletul initiativa celor care au facut posibila existenta lui. Sunt o mamica probabil la fel de pretentioasa ca toate mamicile atunci cand este vorba de copilul ei si nu cred ca as fi avut rabdarea si perseverenta necesara in a cauta o bona prin intermediul altor agentii

  Mi-a fost foarte usor sa gasesc o persoana care sa-mi placa in fotografie si care sa-mi placa in realitate chiar mai mult. Este singura bona pe care am contactat-o, suntem abia la inceput si sper sa nu mai apelez curand la site-ul Dvs., poate doar ca sa va fac reclama :) In acest moment ma consider norocoasa si stiu ca acest noroc nu ar fi fost posibil fara site-ul Dvs. Felicitari !", ne-a scris mamica Anca Davidov, intr-un email catre echipa cautabona.ro.

  Cautabona.ro nu percepe comision la angajare, ceea ce inseamna ca parintele economiseste peste 200 de euro pe care i-ar da in mod normal unei agentii de babysitting.

  Orice parinte beneficiaza de returnarea creditului in contul cautabona.ro in situatia in care bona contactata de catre el s-a angajat intre timp, nu este disponibila si nu a anuntat echipa cautabona.ro de acest lucru.

  Pe cautabona.ro exista peste 10.000 de profile de bone din toata tara. Zilnic se inscriu pe site minimum 10 bone care doresc sa se ocupe de ingrijirea copiilor. Acestea au posibilitatea sa vina la sediul firmei si sa beneficieze de o testare psihologica gratuita.
  Fiecare parinte isi va alege bona in functie de nevoile copilului si implicit de stilul de viata al familiei.

  Potrivit psihologului Cautabona.ro, Gina Marin, “In momentul alegerii unei bone, important este sa se analizeze nevoile copilului. Trebuie sa se tina cont de varsta copilului, de activitatile pe care vrea sa le desfasoare bona respectiva. Daca este vorba de un copil scolar, este mult mai indicat sa se aleaga o bona tanara, care sa tina pasul cu evolutia lui intelectuala si cu energia debordanta specifica varstei, sa aiba un vocabular curat, sa desfasoare diverse activitati extrascolare etc. Daca este vorba despre ingrijirea unui bebelus, o bunica poate fi mai experimentata, mai bine pregatita in ceea ce priveste nevoile unui nou-nascut”.

  Orice parinte care are nevoie de ajutor in procesul de recrutare online poate scrie pe adresa de contact carmen.iliescu@cautabona.ro sau poate suna la numarul de telefon 021.209.56.56 . De asemenea, cei care vor sa stea de vorba fata in fata cu membrii echipei cautabona.ro, (inclusiv cu psihologul care se ocupa de testarea bonelor), o pot face la standul cautabona.ro din cadrul targurilor de specialitate, dedicate copiilor si parintilor: Baby Expo, Kidex, Baby Boom.

  Textul nu imi apartine , este copiat de pe situl lor, conditie obligatorie pt a participa la concurs!

  Un comentariu: