Tot ce e mai bun pentru noi...Cosmetice Bio!




 Pentru ca data trecuta v-am vorbit despre produsele alimentare bio astazi vreau sa va vorbesc despre produsele cosmetice bio romanesti!

In ultimul timp interesul pentru produsele bio o crescut foarte mult ,foarte multe persoane aleg aceste cosmetice de aceea acum le gasim mai peste tot: in farmacii, in mediul online.

Produsele bio contin ingrediente naturale, nu sunt testate pe animale si contin alte ingrediente de sinteza  in cantitati foarte reduse sau chiar lipsesc! 

Un brand popular care comercializeaza produse bio este Apimond. Aici veti gasi o gama larga de produse cosmetice pornind de la creme de fata, corp, produse pentru igiena intima si produse pentru copii.

Din punctul meu de vedere produsele bio ar trebui sa fie o necesitate si nu un moft cu atat mai mult cu cat le gasim la un pret bun..un pret poate la fel sau mai mic decat cel al  marilor firme care fac reclame pe la tv si care dau reactii adverse : eu de curand am patit-o foarte rau..dupa ce am folosit o perioada destul de lunga o crema de fata destul de scumpa si ” de firma” m-am umplut de cosuri mari si durerosi ascunsi sub piele...si dupa ce acestia au trecut..au ramas petele..Sincer eu una nu mai vreau creme de fata parfumate, frumos ambalate, recomandate de nu stiu ce mare veteta..prefer produse din ingrediente naturale, cu proprietati miraculoase...cum ar fi de exemplu veninul de albine. Pe situl celor de la Apimond am descoperit o gama larga de cosmetice care contin venin de albine, seruri, masti, creme de fata!



 Citeam nu de foarte mult timp despre efectele benefice ale acestui ingredient asupra tenului,cosmeticiana lui  Kate Middleton declarand la un moment dat ca aceasta din urma foloseste pentru ten tratamente, masti si creme cu venin de albine!

Acesta din urma are efect de ridicare şi întindere a pielii asemănător botoxului, dar fără să aducă şi neplăcerile pe care le presupune acesta.

Ca sa nu mai vorbesc de pielea sensibila a micutiolor care au nevoie de tot ce e mai bun. Noi am patit-o cu micuta, datorita unor produse speciale cica..pentru copii s-a iritat foarte tare...De atunci am mare grija ce produse folosesc pentru ea, mai ales ca pielea celor mici este foarte dar foarte sensibila.

Pe situl celor de la Apimond am descoperit si produse bio pentru copii, primul care mi-a facut cu ochiul fiind samponul cu musetel si galbenele!

Voi ce parere aveti de produsele cosmetice bio? V-ar tenta ceva pe pe situl celor de la Apimond?

17 comentarii:

  1. Si eu foIosesc cosmetice bio!!!sunt ceIe mai bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele bio sunt benefice pt ten deoarece nu contin conservanti, parfumuri si alte ingrediente nocive tenului...Pe mine ma tenteaza masca cu venin de albine si crema din aceeasi gama..

    RăspundețiȘtergere
  3. suna f interesant..as incerca crema de fata cu venin de albine

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu folosesc creme bio pt fata ..de cremele cu venin de albine chiar nu stiam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiam pana sa descopar cremele de pe situl celor de la Apimond..si sincer ma tenteaza f mult!

      Ștergere
  5. ai mare dreptate: tot ce e mai bun trebuie sa fie pentru noi! si eu sunt foarte pretentioasa cu ceaa ce pun pe tenul meu...pentru ca in trecut am avut parte si de surprize mai putin placute....foarte interesante cremele cu venin de albine . . .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i Mada,,ar trebui sa fim atente si sa nu punem ”orice ” pe ten..

      Ștergere
  6. cosmetice bio am folosit doar sampon si uleiuri.

    Pe mine m-ar tenta de la Apimond produsele pentru par. dar si mierea de zmeura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sincer as incerca crema de fata cu venin de albine...dar si produsele pt par, mereu sunt in cautarea unor produse f bune ..

      Ștergere
  7. cosmeticele bio sunt benefice si nu dau reactii adverse...veninul de albine este chiar bun pt riduri..am mai auzit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pana acum nu stiam ...insa niciodata nu e prea tarziu si chiar imi doresc sa le incerc

      Ștergere
  8. In ultimul timp am incercat sa folosesc doar produse bio..sunt mult mai bune

    RăspundețiȘtergere
  9. cosmetice de regula nu prea folosesc insa o crema este nelipsita..sii daca mai este si bio cu atat mai bine..f interesanta postarea

    RăspundețiȘtergere
  10. Despre produsele bio am citit numai lucruri bune..si chiar ar trebui sa alegem pt noi doar ce e mai bun...eu as dori sa incerc crema d efata cu venin de albine

    RăspundețiȘtergere
  11. eu folosesc cu succes produsele bio, crema de fata de la hofigal pt riduri...as fi curioasa sa incerc si ccrema cu venin de albine...pare interesata..

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt foarte bune produsele bio si eu le folosesc :)

    RăspundețiȘtergere