Ziua onomastica a micutei noastre..


De Sfanta Maria i-am serbat onomastica micutei noastere domnisoare! Uitandu-ma la poze imi dau seama cat de diferita a fost aceasta zi onomastica fata de cea de anul trecut! Atunci era mica, statea in carucior si se minuna de lucrurile din jurul ei...cred ca nu intelegea prea multe..Acum alerga prin toata curtea, isi primea fiecare invitat in parte cu imbratisari si multi pupici...De fiecare data cand vedea pe cineva la poarta alerga sa-i intampine si ...sa le ia cadourile! A fost foarte incantata de baloane, de meniu...de tort...Am ras pe infundate cand toata satra( vreo 30 insi cu parinti cu toti) i-am cantat ”Multi ani traiasca” ! Si-a pus mainile la urechi si a inchis ochii...O deranjau tipetele noastre probabil..vocile noastre afone..

Atmosfera a fost foarte placuta, copiii s-au distrat si au fost foarte incantati de meniul pregatit!(in poze veti vedea doar chestiile haioase din meniu, nu am facut poze la toata mancarea)

Totul a fost facut de noi, inclusiv tortul! L-as fii putut cumpara insa bucuria de a face ceva pentru copilul tau este imensa! Am pus dragoste in tot ce am facut si toate au iesit foarte gustoase!
Va las cu pozele!

Tortuletul nostru..a fost delicios!


 O parte din sandwichurile zambarete!


 Sandwichuri masinute..


Am facut din nou oua umplute paienjeni ( facuti de sotul meu)




Soriceii au fost facuti de mine! Au avut succes data trecuta si trebuia sa fac din nou..


 Mami..tati si printesa...o poza nu foarte reusita dar este singura...nu prea am apucat sa facem poze...

Asa isi intampina fiecare invitat in parte..



Asta ar fii trebuit sa fie poza de grup insa lipseau foarte multi copii ..nu am reusit sa ii strangem pe toti odata la poze!

Si gata petrecerea! A fost frumos dar s-a terminat repede...pacat ca a durat doar o zi! 

3 comentarii:

  1. La multi ani!sa va traisca si numa impliniri.pop. super frumos ai decorat meniurile.te rog cand ai timp soricei din ce sunt?sarutmana.o idee si pt mine:))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce mancaruri frumoase!
    sa-ti traiasca fetita, e foarte scumpica

    RăspundețiȘtergere