Pink box-ul lunii septembrie



Iata ca si luna aceasta scriu aceasta postare destul de tarziu...Si asta pentru ca nu imi place deloc sa fac postari negative, le aman cat pot de mult, incerc sa uit de ele dar pana la urma ma hotarasc sa impartasesc cu voi fiecare experienta!

De data aceasta nu sunt nemultumita de neseriozitatea curierilor sau de lipsa unor produse din cutia magica..pur si simplu sunt dezamagita de continut!
 

Inteleg ca ideea acestul concept este aceea de a trimite mostre ale unor produse pentru ca noi sa le incercam, sa ne facem o ideea in ceea ce le privesc...Dar din punctul meu de vedere aceste mostre ar trebui sa fie ale unor produse mai putin accesibile publicului larg si ar trebui sa fie ..mai maricele cantitativ...

Sincer nu sunt deloc pretentioasa insa eu as vad acest concept..

Iar luna aceasta am primit un singur produs full size din punctul meu de vedere.Si acela este mult mediatizata crema antistres care a venit cu eticheta lipita si care cica ar costa 107 lei! Nu stiu cat de adevarat este acest pret, s-a vorbit foarte mult pe aceasta tema, pe unele situri o gasim pana in 50 lei.Explicatiile nu au intarziat sa apara si ni s-a spus ca pretul corect este 107, celelate creme fiind niste fake-uri ordinare(scuzati-mi expresia)...Adevarul cred eu este undeva pe la mijloc, pretul oricum este umflat, poate nu atat de mult dar umflat este sigur..am remarcat aceasta umflare a preturilor de lunile trecute cand m-am documentat pe net cat costa acei plasturi...si am descoperit ca ii pot gasi la un pret mult mai mic decat cel spus de ei!



Ce-l de-al doilea produs full-size din punctul lor de vedere este tarta Yankee Candle! Nu-i contest eficienta, am citit foarte multe comentarii pozitive legate de aceasta tarta...dar din pacate pentru mine este ineficienta deocamdata..si asta pentru ca nu posed acel suport special..deci nu o pot folosi...Si sa fim serioasi, costa doar 6 lei, nu stiu daca poate fi considerat produs full-size..sau poate da..in fine!
Recunosc ca sunt curioasa, ca vreau sa o folosesc cat mai repede, ca nu o gasesc la mine in oras..dar mai inainte trebuie sa imi caut suport..sper sa gasesc!






Si urmeaza mostrele...Nici nu stiu pe care sa o pun pe primul loc..Hai sa incep cu masca Henna Plus..Din punctul meu de vedere cea mai buna mostra din cutie..cantitatea este destul de buna, este o marca mai putin cunoscuta ( cel putin pt mine, nu o gasesc in zona). Dar din pacate nu mi se potriveste deloc..Pacat! Ar fi trebuit ca cei de la pink box sa ataseze ceva chestionare si apoi sa faca aceste cutii...Suntem diferite, avem nevoi diferite ! 




Mario Badescu-tratament anti-aging pentru ten mixt-uscat ...

Din nou un produs care nu mi se potriveste...nu am tenul uscat si nici nu am nevoie deocamdata de tratament anti-aging! Mai mult decat atat acest ser vine intr-o sticluta minuscula pe jumatate goala...si cel mai important nu stii cand expira..nu ofera nici o informatie legata de acest aspect! Din nou ma declar nemultumita!




Si ultima mostra din acest ”minunat” pink-box este cea a parfumului Girdani Gold!
 Bun...sa ne intelegem...iubesc acest parfum, a fost preferatul meu mult timp( si inca mai este) dar este atat de accesibil !!!!! Si nu ma refer la pret, ma refer la faptul ca il pot gasi foarte usor ba chiar aceasta mostra o pot primi gratuit de la orice reprezentant oriflame! Iar cantitatea este foarte mica iar eu l-am mai gasit si jumatate consumat!


In schimb ador cutiuta, as colectiona 300 si tot as mai vrea!

 

  In concluzie...sunt dezamagita de Pink-Box...foarte dezamagita....44 lei nu este deloc o suma mica, poate produsele merita insa doar daca ti se si potrivesc! Nu stiu cand sau daca voi mai comanda ! Oricum un lucru e sigur: nu voi mai comanda niciodata in prima tura de livrari!


12 comentarii:

  1. De cand mi.am creat blogul am zis in fiecare luna: "vad la fetele din blogosfera ce au primit in pink box si o sa comand si eu" , dar acum sincer nici nu ma mai gandesc!
    Da,cutia e superba,poate doar pentru cutie as cumpara.o !
    ...chiar a fost o dezamagire...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine ai facut ca nu ai comandat-o...cutii frumoase gasesti si in magazine..asa ca nu ai pierdut mare lucru!

      Ștergere
  2. Au, ce aiurea e pinkboxul acesta! Nici eu nu am suport de yankee candle, dar am rupt din ea, am varsat ceara topita de la o lumanare groaza care ardea si am completat .. sper ca intelegi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cutia este superba insa continutul nici mie nu mi-a placut :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutia asta m-a convins ca acest concept chiar nu este de mine...imi imaginez atat de multe lucruri pe care le-as putea face cu 44 de lei...
    Tu inca de la inceput ai avut numai probeleme cu cutia asta, mai comanzi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simo inca de luna trecuta am spus ca nu mai comand( desi de pink-box-ul de august am fost multumita) dar tentatia a fost mare mai ales cand pe blogul alexandrei am citit lucruri tentante despre acest p, Box de septembrie...dar gata, mi-a ajuns...nu cred ca mai comand...

      ai mare dreptate...cu 44 lei faci f multe...

      Ștergere
  5. Chiar vroiam sa comand cutiuta, dar cand am vazut ce s-a aflat in ea luna aceasta ...
    Mai bine imi cumpar din banii pe care i-as da pe cutie un produs care mi se potriveste si sa fiu fericita cu el :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Offff...si chiar incepusera bine! Aveam sperante mari de la ei! Totusi, inca ador cutiuta si o gasesc super utila! Macar atat, nu?:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi place cutia la nebunie...as colectiona 1000 si tot as mai vrea..

      eu una nu mai comand...poate daca vor face vreo cutie super mega extra tentanta...

      Ștergere