Pe ce am dat banii in ultimul timp



Salutare dragelor!

 Astazi m-am hotarat sa va arat pe ce am dat eu banii in ultimul timp!
Nu aveam nevoie chiar de toate dar femeia tot femeie este!  Niciodata nu are prea multe cosmetice! Dar pe viitor vreau sa o las mai moale, imi e dor sa imi cumpar din nou haine( am facut o pauza de vreo 2 luni..de cand am venit din Italia am ”pacatuit doar cu o fusta ”...)!
Asadar, luna aceasta mi-am luat:




-Vopseaua Pelette mousee color despre care v-am spus aici .Cu ” ajutorul ”ei am redevenit bruneta.

-Crema Vichy normaderm.Mi-a placut atat de mult aceasta crema de fata incat am recumparat-o fara sa ma gandesc atunci cand am vazut-o intr-un blog sale. Parerea mea despre ea  o gasiti aici.

-Balea spray termoprotector cred ca este singurul meu produs balea , inca nu mi-am facut nici o parere despre el deoarece folosesc placa de par detul de rar!

-Gel spumant antimicrobian de la Geravital plant( urmeaza review)

-Apa de gura listerine- cea mai buna apa de gura folosita pana acum! O folosesc din primul an de facultate, atunci mi-a recomandat-o stomatologul meu, nu se gasea peste tot  ci doar in unele farmacii! De atunci o iubesc si o recumpar mereu.Chiar simti cum iti curata dintii! V-o recomand cu incredere!

-Fondul de ten Vichy aera teint -mi-am dorit de foarte mult timp sa il incerc.Imi place, insa nuanta este putin deschisa pentru tenul meu bronzat de acum.La iarna va fi perfect!

-Uleiul de argan de la avon- L-am folosit doar de putine ori deci nu va pot spune nimic concret inca!



Dintr-un Dm mi-am cumparat acest pachetel cadou. A costat doar 20 lei si in interior am gasit o crema de corp, un gel de dus( nu mai am nici una dintre ele , le-am dat bunicutei mele) , un balsam de buze ( nu il mai am nici pe acesta, mi l-a ”terminat ” micuta mea Maria) si un burete de baie! ( acesta a rezistat, sta agatat la mine in baie)

Mi-a placut foarte mult ambalajul( sunt inebunita dupa ambalaje, cutiute, cutii, pungute etc), de aceea l-am si luat!



14 comentarii:

  1. Eu de la Normaderm m-am umplut de cosuri si multi pori blocati...nici acum nu am scapat de ele si nu stiu ce sa mai fac...:(
    Pot spune ca mi-am distrus tenul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Im pare rau sa aud asta! Mie imi place la nebunie! Cu ajutorul acestei creme am scapat de petele inestetice de sub nasuc( imi apareau in fiecare vara)

      daca nu-ti place o vreau eu! Pe tenul meu face minuni!

      Ștergere
  2. sa le folosesti (in continuare) cu placere!
    foarte bun pretul pentru setul din DM :)

    RăspundețiȘtergere
  3. se vede ca teai straduit sa cumperi cateva -oricum toate sunt necesare la ce pret este fondul de ten -nu am avut ocazia sa l testez dar al meu se termina si mias lua altceva ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. claudia chiar nu mai stiu cat am dat pe el..l-am luat de la un blog sale impreuna cu normaderm crema...nu mai stiu cat am dat pe amna2! Pup

      Ștergere
  4. suna bina apa de gura :) de unde ai luat-o si cat costa?
    cu ce putin ai ramas din setul dm :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum o poti gasi in majoritatea magazinelor mari! Eu am luat-o din XXL..am gasit-o la oferta!

      De obicei o sticla de 500 gr costa pana in 20 lei la oferta! merita fiecare banut!

      Pai da..eu aveam destule geluri de dus si creme...le-a vrut buni si i le-am dat ei! Iar balsamul de buze mi l-a ”terminat” micuta mea..are boala la rujuri..cum le prinde cum le face praf!

      Ștergere
    2. ok, o s-o vanez si eu.

      si ei ii terminam mamei rujurile, le invarteam in capac :)) asa ca-i inteleg pasiunea :)).

      Ștergere
  5. apa aia de gura imi tot face cu ochiul,dar pana acum nu am avut curajul sa o cumpar...poate imi iau inima in dinti pana la urma..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de adorabila este sacosica de la set-ul Balea <3

    Tot de la acea vopsea am redevenit si eu bruneta ...dar avand in vedere ca fusesem inainte de vopsire un blond foarte deschis ma asteptam la cel mult un saten mediu, in nici un caz brunet :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-a placut fff mult! Am cumparat setul mai mult pentru ea!

      Si eu speram sa ies tot un saten deschis( visam eu) dar uite ca socoteala de acasa nu se potriveste cu ca din targ! Dar macar este o vopsea rezistenta..pe viitor voi alege o nuanta mult mai deschisa......

      Ștergere