Masajul e o placere folosind uleiul calmant Avon Baby



Am avut o perioada in care micuta mea nu suporta sa i se faca masaj..Pur si simplu era prea zvapaiata pentru a sta locului cateva minute! Am renuntat la acest ritual de ingrijire si am incercat sa ma resemnez. Asta pana cand am primit produsele de la avon. La inceput am fost sceptica, ma gandeam ca nu voi reusi iar uleiul va sta arumcat printre cosmetice! Dar din fericire nu a fost asa, micuta mea s-a aratat incantata de masaj, acum ii place la nebunie si vrea mereu sa o dau cu ” clema” !



Imediat dupa baita se intinde in pat si imi spune: ”Mami clema ga ga” ( ga ga insemnand gagi gagi masaj)!



Ne intelegem de minune cu produsele de la avon! Samponelul/gelul de dus nu ne-a facut deloc probleme, nu ne ustura ochii si nu plangem cand ne limpezim parul! Uleiul ne hidrateaza pielea lasand-o neteda si moale( ca de bebelus nu?) ..

Uleiul se consuma foarte greu, trebuie utilizata o cantitate foarte mica deoarece folosind o cantitate mare se va transforma in spuma...Cu doar cateva picaturele masez intregul corpulet al micutei iar ea este relaxata si fericita!



Ne declaram incantate si promitem ca vom recumpara produsele( sunt accesibile, le gasim la orice reprezentant avon, iar banutii ii putem da si ..in rate).

Un mare plus din punctul meu de vedere este acela ca nu contin parabeni!

Voua va plac produsele avon baby ? Le-ati incercat pana acum?

4 comentarii: