Despre mine , ca blogger..





Imi amintesc cu placere primul meu contact cu aceasta lume...cautam nu stiu ce produs si asa am ajuns pe blogul Alexandrei. Am citit cu sete foarte multe postari de pe blogul ei...o citeam zilnic, fara sa o urmaresc prin gfc caci nu stiam cum se procedeaza...aveam blogul ei in bookmarks si in fiecare zi intram, citeam..Era singura mea relaxare..eram pe timpul acela proaspata mamica, bebelina mea avand doar o luna...Eram depresiva, obosita, frigul si bebelina mea mica ma tineau zile intregi in casa..Singura mea relaxare era blogul ei, interactiunea cu lumea reala!

Imi amintesc ca ii aratam mereu sotului postarile ei si intodeauna ii spuneam: ”Vai dar cate cosmetice are fetita aceasta...sute...oare cand le foloseste pe toate?”

Citind-o zilnic am aflat ca  mai sunt si alte fete care au bloguri( termen nou pentru mine) si ca daca as vrea, si eu as putea deveni blogarita! Am acceptat provocarea, am invins stresul, plictiseala, singuratatea si asa a luat nastere blogul ”Bebici si mamici perfecte” ! Atunci nu am stiut ce nume sa-i pun...pur si simplu asa am simtit....Imi amintesc ca tresaream de fericire ori de cate ori primeam un comentariu...ma bucuram la fiecare urmaritor ...Si astazi fac la fel! Ma bucur enorm cand cineva imi lasa un comenatriu dar mai ales cand cineva ma urmareste....Am crescut si impreuna cu ”Bebici si mamici perfecte ” am ajuns la 300 de urmaritori! Doamne cat de mandra eram de mine...mi se parea cea mai mare realizare! Brusc mi-a vezit ideea de a ma muta pe un blog nou doar pentru ca vroiam sa imi schimb lincul blogului.Atunci Simona, prietena mea blogaritza pe care o indragesc foarte mult mi-a spus sa ma gandesc, sa nu gresesc...

Si astazi ma intreb daca am procedat bine...am renuntat la cei 300 de urmaritori atat de munciti, atat de doriti doar pentru a-mi schimba lincul blogului...Si cel mai important si mai trist este ca am renuntat la acele amintiri frumoase ale primelor postari, ale primelor comentarii primite si primilor urmaritori! Oare am gresit?Voi ce spuneti?

Pentru mine blogul inseamna foarte mult...inseamna interactiune , prietenie, ocupatie...Fara el sigur m-as fi plafonat, nu as fi reusit sa ma mentin pe linia de plutire...fara el acum as fi fost o acritura invechita...Prin intermediul lui v-am cunoscut pe voi, am invatat de la voi!

Ma bucur ca existati ..ma bucur ca v-am gasit!

22 de comentarii:

  1. Foarte frumoasa postare draga!:) Succes si multa inspiratie

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt la inceputuri...abia in vara mi-ai deschis blogul si tot asa, ma bucur de fiecare comentariu primit si fiecare urmaritor:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect! Multa bafta iti doresc si cat mai multi urmaritori!

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa postarea ta, chiar ma gandeam acum cateva zile la tine, mai exact la blogul tau, minunandu-ma cat de frumos ai evoluat, astfel incat e lesne de inteles ca eu nu cred ca ai facut o greseala mutandu-te, desi imi era putin teama la inceput.
    Ma bucur din suflet ca ti-ai urmat instinctul si ca ai avut curaj.
    Iti doresc bafta si multa inspiratie in continuare! Sa nu-ti para rau de abonatii la blog, majoritatea nu sunt activi pe blog oricum, mie mi se intampla de fiecare data dupa cate un giveaway, cand am anuntat castigatoarea sa mi se dezaboneze cateva persoane de la blog si cu asta cred ca am spus tot! :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Simo! Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru incurajare!Ai mare dreptate , majoritatea urmaritorilor nu sunt activi!

      Sper sa cresc mare si frumoasa si pe acest blog!

      Ștergere
  4. m-as FI plafonat,nu as FI reusit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea Carmen pt atentia acordata , multumesc ca m-ai corectat..voi remedia imediat greseala..Si multumesc ca ti-a plact postarea mea!

      Ștergere
    2. placut am vrut sa scriu...mai greseste omul!

      Ștergere
  5. nu ai gresit pentru ca ai facut ceea ce ai simtit... cei 300 de urmaritori te pot gasi in continuare aici.. :D
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu cred ca mi-as fi schimbat linkul. spre exemplu, eu nu am introdus disqus la comentarii, pentru ca asta ar fi insemnat sa pierd celelalte comentarii si nu am vrut sub nicio forma.
    e destul de greu sa ajungi la 300 de urmaritori, iar apoi ai din nou impresia ca o iei de la zero.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, am ajuns cu greu acolo.Sper sa reusesc si pe acest blog sa ajung cat mai repede la 300 urmaritori pentru a disparea sentimentul acela de parere de rau!

      Ștergere
  7. te inteleg prefect!cam asa a fost si in cazul meu...numai ca nu imi vine sa schimb link-ul,cum ai spus si tu,a fost ceva pana am ajuns aici..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Ana..Pentru noi incepatoarele este foarte greu..Majoritatea blogaritelor mari ne privesc cu repulsie uneori, noi fiind cele care iesim ” ca ciupercile dupa ploaie”.....nu toate suntem la fel, multe dintre noi chiar ne dorim sa avem blogul pt noi..nu pt concursuri cum cred ele, lucru dovedit de continuitatea noastra in timp si de postarile noastre aproape zilnice!

      Ștergere
  8. Ei, daca stai sa te gandesti un picut, din cei 300 nu stiu cati te vizitau asa des...iar acum din 170 poate te viziteaza chiar toti..si asta e ceva.Uneori conteaza calitatea cititorului si a celui care scrie decat cantitatea...ai inteles ce-am vrut sa spun?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca am inteles Ana..Inteleg acest lucru de foarte mult timp insa nu de putine ori m-am simtit bagata in aceasi oala cu celelalte blogarite mici, care isi fac blog doar pentru concursuri..si asta doar pentru ca am putini urmaritori...Nu stiu cate ma cunosc si apreciaza activitatea mea, cate inteleg cat de important este blogul pentru mine...

      Ștergere
  9. Mult succes Magnetzica:*:*

    RăspundețiȘtergere