Surpriza din Pink-boxul de februarie






Desi eram hotarata sa nu mai comand pink-boxul , in luna februarie nu m-am putut abtine. Continutul cutiutei mi s-a parut foarte tentant, produsele extrem de utile si de bine gandite, asa ca ..am cedat...Si bine am facut...Pentru ca, pe langa continutul cunoscut ( am comandat in a doua tura de livrari , dupa ce am vazut ce contine cutia) am avut surpriza de a gasi in interior unul dintre cele 10 parfumuri Guess Girl.Sunt o norocoasa nu-i asa?

Ce pot sa spun? Cutiuta de luna februarie a sters cu buretele toate experientele mai putin placute de pana acum!



Iata continutul :) :



Si acum sa le luam pe rand :


1.Caviar Serum produs full size.30 ml.
 Pret 105 lei.

 Unul dintre produsele care m-au facut sa comand pink boxul de februarie..de-abia astept sa il folosesc si sa revin cu pareri !

2.Pyramid Grande Warming Joy...un ceai...demential...o sa revin curand cu un review pt ca merita..este ...de vis :)
Produs full size.
Pret 42 lei ( cred)..nu mai stiu exact ...mi-a pierdut Maria cartonasele ....Pe site scrie ca au pretul de 99 lei dar mi se pare un pret exagerat pt 6 infuzii...si parca pe biletelele de prezentare aveau un alt pret..mai micut :)

3.Mostra parfum Beyonce NYC Pulse


Pret full size 154 lei

4.HydroVolume Lip Cream -un alt produs care mi-a facut cu ochii ,destinat ingrijirii buzelor, ideal pentru pielea sensibila si crapata.

Produs full size
Pret 33 lei.







5.Perspirex Roll-on

Desi am primit o mostra (maricica ce e drept) sunt foarte curioasa sa il incerc...am citit multe lucruri interesante despre el si vreau sa vad daca face ceea ce promite..Il pastrez pt perioada verii, sa il pun la incercare :)

Pret full size 58,9 lei




Si piesa de rezistenta a cutiutei..parfumul Guess Girl...A fost dragoste la prima vedere ..(are un aspect foarte placut, capacul are forma unui trandafir) dar mai ales dragoste la primul puff...miroase foarte bine ..eu il percep ca fiind fresh, racoros...dar in acelasi timp dulce  si ispititor..nu cred ca e posibil asa ceva insa eu asa il simt...depinde de zi..de momentul zilei..de fiecare data il percep intr-un alt mod...Cert este ca imi place la nebunie si sunt foarte bucuroasa ca m-am numarat printre cele 10 norocoase care l-au primit !

Pret 50 ml 243 lei
        30 ml  165 lei 





Sunt foarte curioasa sa vad ce surprize ascunde Pink-Boxul de martie, se anunta a fi unul foarte tentant,cu atat mai mult cu cat in acesta luna am sarbatorit martisorul si ziua femeii.

Daca va doriti sa comandati cutiuta de aceasta luna puteti adauga codul  si veti primi o reducere de 1 leu..nu e mult..insa eu am o vorba: Leu cu leu se strange.. Codul este abeautifuldaywithmagnetzica!

Voi ce parere aveti de pink-boxul acestei luni?  A fost tentant sau nu?


22 de comentarii:

  1. chiar ca ai fost norocoasa!! sa il folosesti cu placere..pe mine din iunie nu m-a mai tentat pink boxul..dar astept cu interes si eu cutiuta lunii martie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc irina...si eu la fel am spus..ca nu mai comand...dar se pare ca cei de la pink-box ne surprind intr-un mod placut si cutiutele devin din ce in ce mai interesante,

      Ștergere
  2. foarte dragalas! pacat ca nu se mai poate comanda, l as fi luat si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate luna urmatoare meg...sper sa fie la fel de tentanta cutiuta :)

      Ștergere
  3. Woooow ce norocoasa esti !! numai produse unul si unul :)
    sa le folosesti sanatoasa si asteptam sa ne scrii parerea ta despre ele:)
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult...cu siguranta voi vorbi despre fiecare :) pupici

      Ștergere
  4. frumoase si multe....sa le folosesti cu placere :-* parfumul fresh mia fi placut in mod deosebit :) nu-mi plac acele dulci :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Super produse! Sa le folosesti cu placere! Ar fi perfect daca in fiecare luna am gasi astfel de produse in cutie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i..sper ca pe viitor cutiutele sa fie la fel de tentante! Multumesc frumos!

      Ștergere
  6. Si eu l-as fi luat, pacat ca nu m-am decis la timp. Poate o sa fie tentant si continutul cutiei din martie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am fost norocoasa..imediat dupa ce am facut comanda s-a anuntat pe site ca au fost epuizate toate cutiutele...sper ca luna martie sa aduca o cutuiuta la fel de interesanta...oricum astept sa vad ce primesc fetele..chiar daca imi asum riscul de a nu mai gasi nici o cutiuta si pt mine...am spus ca nu mai comand niciodata in prima tura de livrari: pupici Aurora!

      Ștergere
  7. Cred ca e cea mai buna cutie pink box de pana acum:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,

    Am comandat si eu pink boxul de februarie si m-am numarat si eu printre norocoasele care au primit parfumul Guess Girl, nu mi-a venit sa cred cand am vazut in cutie 6 produse in loc de 5. Serumul am inceput deja sa-l folosesc si mi se pare super. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeasi reactie am avut-o si eu cand am deschis cutia...nu mi-a venit sa cred! Felicitari si tie, suntem norocoase :) !

      Ștergere
  9. ce norocoasa esti! :) sa te bucuri de toate produsele.

    RăspundețiȘtergere