Ambasadoare pentru ZorileStore.ro



 Cei de la Zorile Store au dat drumul unei campanii foarte interesante intitulata sugestiv ”Curatenia de primavara”...Mai exact isi golesc rafturile si ne trimit noua, blogarilor un numar nelimitat de pantofiori, papucei sau sandalute :)... Ba chiar se cauta si un ambasador! Marele castigator va fi ales de un juriu din 10 bloggeri finalisti,pe data de 26 Aprilie 2013!

Am raspuns provocarii cu atat mai mult cu cat vara trecuta am purtat pana la epuizare sandalutele si papuceii de pe situl lor...Le voi purta cu siguranta si anul asta, imi sunt tare dragi iar calitatea este ireprosabila!

Ce mi-a facut cu ochiul de pe site?

Greu de spus..pentru ca au foarte multe modele interesante, ingenioase, comode ..practice...intr-un final m-am hatarat la aceasta pereche.Din fericire am gasit numarul meu,( 37) sunt foarte incantata si astept cu nerabdare sa le port...



De ce imi plac?

Au un aspect neconventional, sunt ”altfel” ...cu siguranta picioarele mele vor iesi din anonimat purtandu-i !
Aparent simplii, atrag atentia prin detaliile fine...liniile verticale evidente in partea din fata precum si impletitura deosebita din partea din spate ii fac extravaganti ..deosebiti..

Par foarte comozi, cu siguranta sunt si foarte calitativi( ca toate produsele de pe situl lor)

Imi plac si din punct de vedere estetic, sunt foarte draguti si deja imi imaginez cum as putea sa ii accesorizez.Pentru ca sunt adepta comoditatii, prefer incaltamintea joasa in detrimentul celei inalte...Purtand o astfel de pereche de pantofi m-as simti in largul meu , relaxata si comoda!

Asa ca ..ii vreau...i-am ales...sunt ai mei :) ..Primul cadou pentru ziua mea de nastere care va fi maine :)


Pe voi ce pereche v-a fascinat? :)


3 comentarii: