Retrospectiva anului ...ganduri si dorinte pentru 2013...multumiri





Gata si 2013!Am mai dat o pagina, s-a  mai terminat un capitol! Anul 2012 a fost pentru mine un an extraordinar! Cea mai mare realizare a anului a fost faptul ca micuta noastra a fost sanatoasa si noi la fel! Nici nu imi doream altceva, decat ca ea, micuta Maria  sa fie sanatoasa si sa trecem peste cele mai grele momente...sa ne iasa bine urografia,,,cistografia..sa scapam de vizita la urolog...Si uite ca totul a trecut, 2013 ne-a gasit sanatosi tun, am trecut peste tot IMPREUNA...
 
Ne iubim, suntem o familie norocoasa si fericita..suntem multumiti cu ceea ce avem si nu vrem altceva decat pace sufleteasca, sanatate, dragoste si intelegere!

In 2012 am trecut de la ”Bebici si mamici perfecte” la ”A beutiful day with magnetzica” ! La inceput m-am temut , am crezut ca am gresit facand acest pas dar incet ,incet cu ajutorul vostru am recuperat! Si uite asa , chiar in ultima zi a anului 2012 am primit si cel de-al 302 -lea urmaritor iar in felul acesta am ajuns la performanta primului blog! Sunt foarte fercita , multumita, bucuroasa ca existati, ca va cunosc, ca aici, pe blogul meu exista o alta lume , frumoasa, o lume cu oameni frumosi, buni! Va multumesc ca ati fost langa mine, ca m-ati sustinut si ca m-ati incurajat!

Tot in 2012 am descoperit noi branduri, am descoperit niste produse extraordinare de care nu ma voi desparti si pe care le voi recomanda oricui fara sa stau pe ganduri!

 Cei de la Daccic Cool prin produsele si ofertele lor au reusit sa castige simpatia si fidelitatea mea dar si a multora dintre voi! Ma declar o mare fana a produselor din magazinul lor, crema Supliform este preferata mea, nu imi vine sa cred cat de eficienta este atat din punct de vedere cosmetic (daca pot sa spun asa..adica reduce vizibil aspectul urat al pielii afectate de celulita) cat si din punct de vedere medical( ma ajuta foarte mult in durerile reumatice, in durerile de spate iar acest lucru a fost confirmat si de mama si tatal meu care au mari probleme de acest fel, tata are hernie de disc iar aceasta crema a reusit sa ii aline durerile)

Un alt produs drag, pe care il voi folosi mult timp de acum inainte este deodorantul natural.Este foarte eficient si are un miros discret de plante!

Crema de maini Alexandra este de departe preferata mea in aceasta perioada iar crema pentru calcaie este mult laudata de bunica mea!

Mamei ii place foarte foarte tare crema antirid si in mod deosebit crema pentru ochi...ii plac la nebunie si cred ca nu le va schimba prea curand!

Sotul este incantat de produsele cu echinaceea si vitamina c ..Luandu-le a reusit sa tina departe raceala pana in momentul de fata( sa speram ca va fi asa si pe parcursul iernii)

Fratele meu iubeste crema Acneogel...l-a scapat de multi monstruleti de pe fata!

Iar socrii mei vor ceaiuri..cat mai multe ceaiuri..periodic le trimitem ceaiuri in Italia, vor de toate categoriile..sunt mari consumatori de ceai!

Dupa cum vedeti cei de la Daccic Cool au reusit sa ne multumeasca pe toti atat prin pretul redus al produselor cat mai ales prin calitatea produselor! Am fost foarte bucuroasa sa pot imparti produsele castigate  familiei mele, sa le vad reactia si entuziasmul, placerea si certitudinea ca aceste produse merita si ca vor fi din nou cumparate!

Multumim Daccic Cool, sper ca pe viitor produsele voastre sa fie la fel de atractive si sa ne rasfatati cu aceleasi promotii ca si pana acum!

Nu uitati, astazi si maine orice comanda plasata pe site va fi dublata!Dar si de Sfantul Ion..asa ca .. Spor la cumparaturi! Chiar merita!

P.S: Nu doar cu famila am impartit produsele, zilele urmatoare voi anunta castigatoarea Traistutei fermecate si a produselor surpriza  si in felul acesta voi imparti si cu voi multe dintre produsele dragi mie!

Sper ca anul 2013 sa fie la fel de bun ca anul care tocmai a trecut...sa fim sanatosi, sa ne iubim la fel de mult si sa fim mai buni!

 La multi ani dragelor, sa fiti frumoase, sanatoase, linistite, pline de viata, cu un zambet larg si sa aveti parte de multa multa dragoste!

Si va las si cateva poze facute in aceasta perioasa..cateva poze cu minunea noastra!


                                                                        Cu mami..

                                                                      La bradut..

                                                          Se uita urat la tati..nu vroia poza

                                                     Uite ce mirata suntem aici..o supara tati..

11 comentarii:

  1. LA MULTI ANI! Multa sanatate intregii familii si un an cat mai bun. Te voi citi cu interes si in 2013

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Raluca! Asa sa ramaneti mereu: o familie frumoasa si unita, asta e temelia noastra in viata! Pupici blondutei tale :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Raluca!
    Va doresc sanatate, fericire si multe impliniri!Sunteti o familie frumoasa!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. LA multi ani, sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere