Cadouri de Sfantul Valentin de pe Fungift.ro




Ziua indragostitilor se apropie rapid si cei de la Fungift ne-au pregatit foarte multe oferte speciale cu acesta ocazie.

 In ceea ce ma priveste a trecut vremea cand alergam prin targuri destinate acestei zile...acum caut cadourile in mediul online, sunt foarte multe idei si am de unde sa aleg.Plus ca le comand de la biroul meu comod de acasa, nu mai alerg prin frig si vant in cautarea lor.

Pentru ca de Craciun am gasit multe idei inedite pe  fungift.ro, am accesat si de aceasta data situl sa vad ce ne-au pregatit.
Eu caut lucruri simple, deosebite, inedite...si pe fungift.ro le-am gasit.La sectiunea cadouri barbati  gasim o multitudine de idei care mai de care mai originale.

De cum am intrat in sectiunea cadouri Valentine's Day  am fost atrasa de acest ”fondue cu dragoste”  ...Nu doar ca este romantic dar cu ajutorul lui putem ”prepara„ capsuni sau banane in ciocolata calda..Ca doar dragostea trece si prin stomac nu?



Pentru iubitoarele de canute pe site gasiti mai multe modele in formatul si culorile dragostei :) ...Mie in mod deosebit mi-a placut aceasta cana..o inimioara perfecta din care sa ne savuram cafeaua in fiecare dimineata!

Deja imi imaginez cum ar arata patul nostu decorat in culorile dragostei, presarat cu petale de trandafiri si perne imbracate cu aceste fete...nu-i asa ca arata ...”delicios„  :) ?
Daca sunteti in cautarea unui cadou dragut, inedit pe fungift il veti gasi cu siguranta.

Si nu uitati :  La cadourile de Sf. Valentin aveti  livrare gratuita intre 1 Februarie - 13 Februarie, in orasele de resedinta Fan Curier".

2 comentarii: