Lotiunea Chel Stop si Sapunul moale de la hofigal




Sotul meu are un par groaznic...ii cade foarte mult ( in fata aproape ca a chelit), i se ingrasa foarte repede si trebuie sa schimbe lunar samponul pentru ca face matreata daca foloseste un sampon mai mult timp.

Pentru ca eu incepusem un alt tratament impotriva caderii parului  am zis sa incerc produsele de la Hofigal pe dragul meu sot ca si asa avea nevoie! La inceput nu a vrut sa accepte, ii era teama sa nu cheleasca de tot HI HI Hi....nu credea ca niste produse atat de ieftine il vor putea ajuta! Plus ca nu ii placea consistenta sapunului moale si mirosul lotiunii Chel Stop...I-am explicat eu ca mirosul se datoreaza concentratiei mari de plante, produse naturale, ca acel sapun/sampon nu contine soda si ca folosite impreuna stopeaza caderea parului...Pana la urma l-am convins...iar acum dupa aproximativ 2 luni imi multumeste!

In ziua in care am facut lista cu produse( trebuia sa imi aleg produse de 3 mil in urma castigarii unui premiu) mi-a repetat de nenumarate ori sa ii iau si lui sapun si lotiune...mai mult decat atat a specificat sa iau 2 daca intentionez sa o folosesc si eu caci din a lui nu imi da...Ce ziceti de asta?

Este foarte incantat de rezultatele tratamentului si mi-a marturisit ca le va folosi la infinit sau pana cand parul ii va permite...Desi le foloseste de 2 luni matreata nu a aparut, parul este la fel de moale si cel mai importanta: nu ii mai cade atat de mult.Daca inainte observa mereu firicele mici pe tricouri, camasi acum nu se mai poate vorbi de acet lucru..este pur si simplu incantat, se tine de tratament dupa fiecare spalare iar eu ma amuz extraordinar de mult cand il vad cat este de grijuliu in acest sens:  dupa aplicare isi pune un prosop in cap( cica asa trebuie sa stea ...a citit el pe sticluta).

SAPUNUL MOALE VEGETAL



=poate fi folosit atat pentru spalarea pielii capului cat si pentru zona intima sau curatarea tenului.Luna aceasta il voi folosi si eu in acest fel pentru ca acum am Sapunul meu, nu trebuie sa imprumut de la sot..

-are o consistenta lichida( seamana cu apa..lucru care i s-a parut foarte ciudat sotului meu drag, obisnuit fiind cu sapunuirle si sampoanele cu o consistenta cremoasa) dar face o spuma densa

-are o culoare inchisa, curata foarte bine fara a ingrasa parul
-are un miros de plante insa nu persista foarte mult spre deosebire de lotiunea Chel Stop unde mirosul chiar se mentine mai mult timp
-pretul unui flacon este de 9 lei si poate fi cumparat de aici sau din farmaci.

LOTIUNEA CHEL STOP


-are o culoare inchisa
-se foloseste de maxim 4 ori consecutiv la inceput dupa care o putem folosi de 1- 2 ori pe saptamana.
-folosita o perioada mai lunga promite ”colorarea ” parului carunt( si cum sotul meu nu este inca carunt, desi eu ii zic mereu mosule, nu va pot confirma acest lucru)
-face exact ceea ce promite adica opreste caderea parului si regenereaza
-pentru rezultate mult mai bune este recomandata folosirea acestuia in combinatie cu sapunul moale vegetal
-nu irita pielea capului
-dupa aplicare parul trebuie invelit intr-un prosop si tinut la caldurica cateva minute
-are un miros de plante care mie mi se pare ca persista destul de mult
-pretul sau este de 9 lei si poate fi cumparat de pe acelasi site sau din farmacii.

In concluzie sotul meu este multumit de aceste produse si le va folosi si de acum inainte...Deja a dat sfoara in tara si acum toti cheliosii familiei vor aceste produse...promit ca le voi indeplini dorinta la urmatoarea comanda de pe situl celor de la Dacic Cool!


19 comentarii:

  1. Subscriu in totalitate! Eu am recomandat aceste produse cunoscutilor (baieti si fete) si toti au observat ca nu le mai cade deloc parul. Eu am incercat cam tot ce se poate in materie de fiole anticadere (Vichi, Gerovital, Yves Rocher), dar Chelstop mi s-a parut cel mai eficient si a dat rezultatele cele mai rapide. O amica il foloseste de 8 ani, de cand eram impreuna la liceu si are un par....wow! Si inainte de tratament il purta tuns baieteste din cauza ca era foarte rar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa o incerc si eu pe viitor...Hai ca ma sperii Aurora..parca il si vad pe al meu cu plete..( glumeam)
      Momentan este foarte multumit de tratament, sper ca pe viitor sa nu i se ingrase sau sa faca matreata!( una dintre problemele lui )

      Ștergere
  2. Ce tare e postarea ta, super!!! :D
    Eu nu am folosit decat lotiunea, acum mult timp vreo 15 - 17 ani, insa de sapunul moale, abia acum am aflat... :P
    Produse bune si ieftine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms Simo..pai da, cam asa stau lucrurile...Eu nu stiam de nici unul dintre aceste produse pana sa descopar situl celor de la daciCool...

      si da..ieftine si bune...al meu sot este foarte incantat!!!!! Sper ca minunea sa tina muull mult timp!

      Ștergere
    2. la naiba, eu am 17 lei pe chelstop

      Ștergere
  3. ma bucur ca a avut asa bune rezultate!1eu din pacate nu pot spune acelasi lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te referi la chel stop sau la sapunul vegetal lichid? Din fericire al meu sot le foloseste cu succes pe ama2..este foarte incantat!

      Ștergere
  4. E foarte binevenita postarea, de curand am primit si eu aceste produse si vroiam sa ma apuc sa le folosesc. :) De Chelstop stiam din copilarie, mama l-a folosit pana i s-a colorat parul mov (ea fiind blonda) :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Gabriela! Foloseste-le cu incredere...

      in timp parul se coloreaza daca lotiunea este folosita o perioada mai lunga...scrie clar ca parul carunt se va inchide...ciudat insa ca s-a colorat in mov...trebuia sa mai insiste..poate ajungea bruneta..Glumesc acum! pupici

      Ștergere
  5. Foarte interesanta postarea:)Chiar ma bucur cand gasesc produse care nu costa mult dar care sunt mai bune decat cele mai scumpe. Cred ca voi incerca si eu tratamentul. Mai ales ca vreau sa fac si o pauza de la placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Andreea! Ai dreptate,unele produse ieftine pot fi mai bune decat cele scumpe!Poti sa il incerci cu incredere!

      Ștergere
  6. eu am folosit un sampon cu lapte de capra , tot ieftin , 15 lei , foooaarte bun , dar usca parul , o sa incerc si sapunul moale .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am tot citit despre produsele pe baza de lapte de capra insa nu am avut ocazia sa le incerc pana acum...sper ca pe viitoar sa le incerc..

      Iar sapunul moale merita incercat, nu pierzi mai nimic..si vei fi uimita! Noua ne place!

      Ștergere
  7. pe atatea bloguri am vazut deja sapunul moale, nu cred ca mai rezist mult :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina la cat costa chiar merita sa il incerci..si vei fi placut surprinsa

      Ștergere
  8. Si mie imi cade foarte tare are parul de vr-o 6 luni continuu ...se vede si putin pielea capului ...nu stiu ce sa mai fac am folosit tot felul de masti naturale .. sampoane chiar si alopexy . 3 ani cat la-m folosit a fost ok ..cu alopexy ,dupa cateva luni de la incetarea lui a inceput sa-mi cada teribil de mult ..Am sa incerc si chelstop sper din tot sufletul sa mearga si la mine ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt bune ??....imi cade parul...de doua zile le folosesc ...sapunul moale si chel stop

      Ștergere
  9. Pentru Anonim. Poate aveti lipsa de Zinc. Si eu am trecut prin aceeasi situatie. Cu zincul mi-am revenit in circa 10 zile-1 tableta pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chelstop e cel mai eficient, nu am un par foarte des dar cand nu-l folosesc imi cade parul groaznic, cred ca eram chel demult fara el. Am sa fiu mai perseverent in a-l utiliza, regenereaza parul inapoi :)

    RăspundețiȘtergere