Produsele hofigal in farmacii @castigatoarea concursului




Revin cu anuntarea concursului organizat sapatamana trecuta! Ma bucur ca temele legate de raceala v-au interesat si ati lasat comentarii ambelor postari pe aceasta tema! In acelasi timp va multumesc pentru ca ati impartasit cu mine micile voastre secrete legate de lupta impotriva racelii. Mie mi s-a parut un subiect foarte interesant discutat intr-un moment potrivit , deoarece in aceasta perioada virozele respiratorii sunt ” la moda”!
Interesant este ca in aceasta saptamana am avut multe discutii cu persoane specializate referitoare la raceala. Am participat si la un curs pe aceasta tema , am discutat cu medici, farmacisti care mi-au confirmat multe dintre ideile si cunostintele mele legate de acest subiect!




Tot in cadrul acestei sapatamani am avut deosebita placere de a sta in interiorul unei farmacii, dincolo de tejgheaua de unde sunt serviti pacientii. Am vizualizat medicamente, m-am uitat pe retete ..

Am avut placerea de a descoperi printre rafturile din farmacie produse Hofigal, suplimente, ceaiuri , remedii impotriva racelii, o parte din ele prezentate de mine pe blog. Intr-un moment de liniste am profitat si i-am cerut doamnei farmacist informatii cu privire la aceste produse. Si nu le-am cerut pentru ca ma indoiam cumva de calitatea si eficienta lor ..nu..dimpotriva ..stiam multe lucruri despre produsele lor, unele incercate de mine, altele descoperite in mediul online in postarile altor blogaritze...Dar acum era ceva nou..aveam ocazia de a afla parerea unor cadre specializate....urma sa descopar cat de apreciate sunt produsele lor de oamenii simplii, de la tara( caci farmacia aceasta este in mediul rural).

Mi s-a spus ca sunt foarte cautate si in acelasi timp foarte bune lucru confirmat de epuizarea rapida a acestora( pe rafturi ramasese o singura cutie de Echinaceea si una singura de ulei de peste) .
Le-am sugerat sa aduca si cosmetice de la Hofigal, raportul calitate pret fiind unul extraordinar.Sunt convins ca vor avea un succes foarte mare si vor fi foarte apreciate de oameni!

A fost o experienta placuta pe care o voi repeta saptamanal! Chiar imi place!

Dar ar fi cazul sa anunt castigatoarea nu? V-am tinut destul de mult in suspans!

Castigatoarea mini concursului este R3musak3 ! 

Felicitari draga mea ! Sper sa vezi postarea si sa imi trimiti datele tale!

6 comentarii:

  1. WOW! Multumesc mult pentru premiu! Nu ma asteptam! :) Dar nu stiu unde trebuie sa trimit datele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost norocoasa!Datele trebuie sa mi le trimiti la adresa : magnetzica@yahoo.com.

      Ma bucur ca ai raspuns atat de repede!

      Ștergere
  2. Felicitari, Raluca, pentru premiul de la Hofigal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot Liliana ! Atat tie cat si fetelor care mi-au lasat msg pe fb..m-au bucurat enorm vorbele voastre! Multumesc ca sunteti alaturi de mine in orice situatie si ma sustineti!

      Ștergere