Jurnal de blogarita



Sper ca draguta mea Simona nu se va supara ca am ”furat” ideea ei...pur si simplu nu am gasit un titlu potrivit si mi-a venit in mine acesta...

Stiu...nu am mai fost activa nici prin postari nici prin comentarii..Insa v-am citit fetelor iar tie Simo iti spun bine ai revenit! Ti-am citit postarea insa nu am fost in stare sa las un comentariu...Trec printr-o perioada mai dificila, ma simt de parca as fi afectata de ”astenia de primavara”..oare astenie de toamna exista? Daca da..e clar de asta sufar eu acum...Am o perioada agitata, grea...dupa o pauza de mai bine de doi ani am luat-o de la capat...si ma simt ciudat..insa incep sa ma acomodez( cel putin asa cred)..ma simt ca o frunza in bataia vantului..o frunza tomnatica care sta sa cada...Ma lupt din rasputeri sa ma pastrez pe linia de plutire si sa prind din nou incredere in mine...sa cred ca de data aceasta voi reusi! Din pacate in aceasta perioada entuziasmul si increderea mea au disparut...daca fetele din facultate mi-ar citi aceasta postare ar crede ca nu este scrisa de mine...in ochii lor paream mereu puternica, vesela, increzatoare..tot timpul cu zambetul pe buze, pusa pe glume..Probabil astazi am o zi proasta si sper ca ziua de maine sa fie mult mai buna! Pentru ca maine ..e o noua zi...un nou inceput ...

Chiar daca a fost o perioada grea din punct de vedere al framantarilor mele sufletesti, am avut parte de multe lucruri frumoase!

Am primit/castigat multe concursuri frumoase in ultimele luni!
Alexandra a fost draguta si mi-a trimis  o trusa ”bronzanta” ( cum imi place mie sa-i spun) de la Essence...Mi-o doream de foarte mult timp, tot pe blogul ei am vazut-o prima data si de atunci mi-a ramas in minte...Desi nu sunt o mare fana a fardurilor , cele in culori bronzante imi plac la nebunie si le folosesc foarte des...sunt preferatele mele si am fost mereu atrasa de ele. Pe langa aceasta trusa Alexandra mi-a trimis si un lac pentru uscare rapida de la kallos( care imi place foarte foarte mult)

Trusa a suferit un mic accident in urma transportului insa mi-a reparat-o dragul meu sot...acum o pot folosi fara nici o problema..
Multumesc mult Alexandra! Mult de tot!

Pentru ca ador ojele si fardurile in culori  bronzante si mai ales pentru ca la mine in zona nu gasesc produse essence am participat la concursul de pe blogul DermoJurnal.Norocul a fost de partea mea si am castigat aceste minunatii.
Multumesc mult inca o data DermoJurnal!

Cameliei i-a placut comentariul meu si mi-a trimis drept premiu produsele din imagine(mi-am dorit f mult parfumul Comme une evidence in varianta mini pt a-l lua cu mine peste tot.)

Multumesc mult Cami!

Pe situl ”Totul despre mame” ( pe care il citesc foarte des, devorez tot ce gasesc acolo, mi se par lucruri foarte interesante si folositoare pentru orice mamica sau femeie) in urma participarii la concursul” Gateste sanatos” am castigat cartea ”Sanatatea are gust” ..Inca nu am primit-o insa recunosc ca de-abia astept sa o citesc! In acelasi timp sunt fericita ca reteta mea ”Oua umplute soricei” a fost apreciata si a fost aleasa castigatoare”!






Si mai am o multime de chestii cumparate, unele dintre ele vi le voi arata acum, altele data viitoare deoarece nu am apucat sa le fac poze.

Mi-am dorit foarte mult crema BabyLove( despre care am citit prima data pe blogul Simonei).Din pacate nu am gasit varianta mare, am gasit-o pe cea micuta. Aceasta crema este pur si simplu minunata..atat pentru mine cat si pentru fetita mea care se irita foarte usor , este destul de sensibila! Aceasta crema ne-a salvat de iritatii...si este incredibil de ieftina!( 3 ,5 lei parca). Din pacate NU MAI DAU DE EA..nu o mai gasesc deloc...am pus-o atat de bine incat nu o mai gasesc( asa se intampla cu majoritatea produselor cosmetice si nu numai..le pun undeva ”bine” pentru a nu fi la dispozitia ei deoarece ii place sa isi bage nasucul peste tot ..doar ca dupa aceea nu le mai gasesc).



Tot din DM mi-am luat si primul meu deodorant Balea.Miroase foarte frumos dar din pacate nu este eficient impotriva transpiratiei...

 Dintr-un alt magazin mi-am luat un carmin de la farmec. De multa vreme il caut, imi aminteste de perioada liceului cand foloseam foarte des carmin.Si am gasit si o oja argintie , si ea imi aminteste tot de copilarie cand imi facea unghiile cu creion, cam asa arata pe unghii aceasta oja..






Si mai am multe sa va arat dar nu am poze facute...promit ca revin cu detalii!





Nu uitati de concurs.Maine este ultima zi in care va puteti inscrie! Premiile sunt foarte tentante zic eu, merita sa va inscrieti!



Va pup fetelor! Va doresc o zi cat mai  frumoasa!

6 comentarii:

  1. Of, asa ma simt si eu ...problema la mine e alta, dar nu pot repara nimic.Trec prin momente grele pentru mine, si nici el care desi este alaturi de mine nu poate face multe...dar o sa trecem noi si peste asta!Tind sa cred ca sunt puternica si ca totul o sa fie bine candva, daca nu se poate acum...

    Ai fosst norocoasa!eu rar am asa noroc..:D
    Mi-a inseninat azi ziua o blogarita foarte draga mine trimitandu=mi o bratarica facuta de ea...un gest care il apreciez cu toata inima!
    Te pup!Sper sa treci si tu peste toate greutatile si sa vorbim numai de bine pe viitor!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana totul trece..timpul vindeca orice rana ..uitam..

      da...sunt norocoasa de felul meu! chiar foarte norocoasa! si eu apreciez surprizele, mai ales daca vin din partea unor persoane pe care nu le cunosc personal cum este cazul Alexandrei si al Simonei care anul trecut mi-a trimis 2 perechi superbe de dresuri..Una dintre ele nu am purtat-o inca...mi-e frica sa nu o rup ..prefer sa o tin asa..drept amintire...

      Cam acelasi lucru pot sa il spun si despre parfumul so elixir castigat pe blogul alexandrei..il folosesc doar la ocazii iar sticluta cu siguranta o voi pastra...imi aminteste de multe lucruri frumoase...de primul meu contact cu blogaritul..de primul blog citit...de primul meu Gv castigat!

      De aceea trebuie sa vedem si partea buna a vietii...momente grele vom avea mereu insa trebuie sa apreciem si gesturile acestea minunate...ne demonstreaza ca lumea nu este chiar atat de gri precum pare!

      Ștergere
  2. P.S.: sa ne arati ojele!am o pasiune pentru cele de la Essence in special, dar acum nu pot investi in oje.Macar sa-mi mai "clatesc" ochii:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea, Raluca, sa nu ai nicio grija, nu ma supar ca ai imprumutat "Jurnalul" de la mine, de fapt, asa cum le-am spus si altor fete chiar ma bucur sa vad ca ideea este preluata, mie imi place genul acesta de postare.
    Cat despre starea ta de framantare interioara prin care treci, desi nu stiu de ce anume e determinata, sper ca vei gasi puterea in tine insati sa treci peste. Ajutorul familiei si a oamenilor care te iubesc este intotdeauna binevenit in astfel de situatii.
    Incearca sa nu te axezi doar pe lucrurile mai putin frumoase din viata ta, atunci cand te analizezi, ci fa efortul sa vezi partile bune, extraordinare pe care le posezi si cu care ai fost binecuvantata de D-zeu. Cel mai la indemana ne este sa vedem neajunsurile, pe cand pentru bucuria care e la doi pasi de noi, trebuie sa facem eforturi pentru a o constientiza.

    Toate cosmeticele pe care le-ai primit sunt minunate, produsele Essence imi plac si mie foarte mult, desi nu am incercat prea multe.
    Sa le folosesti cu placere!
    Capul sus, te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc simo! Intodeauna imi schimbi starea de spirit..Mutumesc din suflet!

      Ștergere