Bunatati de la Triodeluxe si surprize pentru voi!





Despre Triodeluxe am citit pentru prima data pe blogul Simonei. Primul produs pe care mi l-am dorit a fost keratina lichida.Simteam ca am nevoie de ea, ca va face minuni pe parul meu rebel, vopsit, aspru si deteriorat dupa atatea vopsiri. Norocul a fost de partea mea si am castigat-o pe blogul Federovei! De atunci o folosesc dupa fiecare spalare si rezultatele pozitive parca incep sa apara.Insa un review ii voi face doar la terminarea sticlutei, in felul acesta voi fi sigura de rezultat si parerea mea va fi corecta!

Rasfoind situl celor de la triodeluxe am observat ca au foarte multe produse din diverse game. Foarte incantata am fost de produsele pentru curatenie, indispensabile din casa oricarei gospodine si de aceea mi-am achizitionat cateva dintre ele. Dupa ce le voi folosi cu siguranta voi reveni cu detalii, sper sa fiu placut surprinsa de eficienta lor.Oricum un lucru este sigur: urmatoarele luni casa mea va straluci iar produsele imi vor ajunge mult timp de acum inainte deoarece cantitatea fiecarui produs este destul de mare( chiar am ramas uimita cand am deschis coletul si am vazut produsele..mi se pare foarteeee mari)



Mi-am comandat urmatoarele:

Setul alcatuit din produse de curatenie( pe care il gasiti aici), mai exact:


1. Elegance - Odorizant
2.  Anticalcar - Antirugina
3. Limpia Juntas - Curăţă rosturile
4. Antigrăsime - Degresant pentru bucatarie
5. Moppa - Spray:
  Pentru: mozaic, marmură, parchet, gresie, vinil, plută, mobilă, obiecte din lemn, pardoseli.
6. Lamp - Spray
Utilizabil pentru geamuri, oglinzi, parbrize de maşină. Ideal pentru curăţarea obiectelor de sticlă, bijuterii, porţelan.


La toate acestea am adaugat si foresan WC despre care citisem doar lucruri bune.



Cei de la triodeluxe au fost foarte draguti si mi-au oferit si 3 produse pentru testare. Si nu orice produse ci unele alese de mine.Mi s-a oferit pasibilitatea de a alege 2 produse ( recunosc ca mi-a fost foarte greu deoarece imi doresc sa testez foarte multe produse de pe situl lor..inca am ramas cu gandul la crema anticelulitica si cea de fata din gama Antioxidanta-Goji si Rodie..  Pe viitor imi doresc sa incerc si uleiul de corp, si ....cam tot ce exista pe site...sunt atat de multe produse incat imi este aproape imposibil sa numesc doar 2)..Pana la urma am hotarat sa aleg samponul cu keratina lichida si bifazicul pentru par vopsit! Mi s-au parut esentiale aceste doua produse cu atat mai mult cu cat chiar am nevoie de produse bune pentru parul meu! Sper sa nu ma dezamageasca si sa raman fidela acestora mult timp de acum inainte!!

Dar va spuneam ca mi-au oferit 3 produse...al treilea este un sampon pentru micuta mea..Caci mi-au rasfoit blogul si asa au vazut ca am o mica printesa care merita sa se bucure si ea de produse! Am ramas placut impresionata de acest detaliu, asta inseamna ca mi-au citit si analizat o parte din postari!



Lucrurile frumoase nu se opresc aici..am si pentru voi o mica sau mai bine zis o mare surpriza din partea celor de la triodeluxe...Veti vedea in scurt timp despre ce e vorba, insa va sfatuiesc sa fiti pe faza pentru ca sunt multe produse tentante si foarte dorite !!!!  Deci..va urma concurs....

Asa ca ..stati cu ochii in patru!

V-am pupat dragelor.O zi cat mai frumoasa va doresc!

6 comentarii:

  1. Solutia pentru albirea rosturilor este geniala, eu sunt dependenta de ea.
    Sa le folosesti cu placere pe toate, asteptam review-urile tale! :)

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta..chiar am nevoie de o solutie pt curatarea rosturilor eficienta! pana acum spalam rosturile in baie cu periuta...sunt foarte deschise, se murdaresc foarte repede si ma enerveaza la culme..cea mai grea munca a mea o reprezinta curatarea rosturilor din baie!

      Multumesc frumos!!!!!!!

      Ștergere
  2. sa le folosesti cu placere!!!surpriza foarte faina din partea lor!!poate voi comanda si eu de la ei!!
    si asteptam concursul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Neata.sa le folosesti cu placere.si eu la fel folosesc periuta si sunt satula.astept review.te rog.multumesc pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Awww cat de frumos ca ti-au trimis si pentru micuta ta printesa <3

    Sa le folositi cu placere !


    ps: te-am adaugat in lista mea de bloguri pe care le urmaresc, http://crisconspiracy.blogspot.ro/2012/10/new-girl-in-town.html sper sa nu fie vreo problema.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le folosesti cu placere.
    astept pareri mai detaliate despre produse.. :)

    te pup!

    RăspundețiȘtergere