Un strop de magie...Rose Absolue



Cand vreau sa vorbesc despre parfumuri nu stiu cum sa incep..raman fara cuvinte...scriu randuri intregi dupa care le sterg...recitindu-le imi dau seama ca nu este suficient ceea ce am scris...ca in cuvinte nu pot reda farmecul si magia unui parfum...Cred ca as exclude multe cosmetice din viata mea ..insa fara parfum mi-ar fi greu sa traiesc..as simtii ca imi lipseste ceva...Sunt zile (foarte rare ce e drept) cand , in graba mea caracteristica uit sa imi dau cu parfum...zilele acelea sunt tragice...simt ca imi lipseste ceva, ma simt desculta...e ciudat ...insa real..




Iubesc parfumurile de la Yves Rocher pentru mirosul lor puternic si persistent...sunt parfumuri de prestigiu, esente tari care persista zile intregi, sunt parfumuri convenabile la pret iar ofertele lor ma ”corup” de fiecare data..Aproape ca mi-am facut o colectie...fiecare in parte are farmecul lui...diferite dar totusi la fel...toate sunt deosebite, persistente ...

  In ultimul timp am fost indragostita de Rose Absolue...Pasiunea Aurorei Toma pentru el m-a molipsit si pe mine, m-a facut sa mi-l doresc...chiar daca este un parfum dulce...( de regula nu sunt o mare iubitoare a acestora)

Insa de Rose Absolue...pur si simplu nu ma pot desparti ...un singur puf este suficient...Este un parfum foarte puternic din punctul meu de vedere, folosit in mod abuziv( de la  2 pufuri in sus..)poate provoca ameteli..dureri de cap....( la mine 2 pufuri sunt suficiente in cazul altor parfumuri...in cazul lui unul este suficient)...Imi place mai mult in zilele reci, devine mai putin greu...si miroase ..altfel decat in zilele calde..

Notele parfumului imi sunt de nedescoperit....oricat de mult as incerca sa le ghicesc nu reusesc niciodata...si mereu este altfel...in functie de temperatura, moment al zilei Rose Absolue este mereu altul..niciodata nu este la fel..mereu ma surprinde...poate de aceea nu ma pot plictisi de el...
Nici macar mirosul trandafirilor nu il pot percepe...este o combinatie ...ciudata...ametitoare..

Ma uit la jumatatea sticlutei si sper sa nu se termine niciodata...sa am mereu un strop de magie care sa imi faca ziua mai frumoasa, sa ma faca sa rad chiar daca afara ninge ( in toiul primaverii)..

Sper sa il pot recumpara, cu atat mai mult cu cat va fi scos din productie( nu stiu daca nu a fost scos deja :(  )Din pacare parfumurile bune raman o amintire ..nu inteleg de ce trebuie scos...de fiecare data tot ce e bun dispare......

Pacat..dispare o magie, un vis..

Voua ce parfum va place de la Yves Rocher?


8 comentarii:

  1. Mie imi place FlowerParty si desi e dulce pana acum nu m-am plictisit de el, mai ales ca ma gandesc la primavara si vara. Din pacate, nu am avut ocazia de a mirosi acest parfum Rose Absolue.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flower Party mie nu mi s-a potrivit...mi s-a parut f dulce..nu stiu de ce ..

      Ștergere
  2. Pentru cei abinati la newsletter Yves Rocher, pana pe 27 martie este o oferta cu 1 produs la 1 leu pentru o comanda de min 99lei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa incerc si eu parfumul acesta. Am citit numai pareri pozitive despre parfumul acesta, pacat de faptul ca se scoate din productie... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i Simo...e pacat ca il scot...este un parfum iubit de multa lume :)

      Ștergere
  4. de cand imi doresc sa miros parfumul asta, dar niciodata nu l-am vazut in magazin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca inainte nu era in magazin...acum sigur nu va mai fi...din pacate il vor scoate :(

      Ștergere