Jurnal de dieta si detoxifiere...ziua 1





Va spuneam zilele trecute despre dorinta mea de a scapa de  colacei, celulita , senzatie de balonare si disconfort..Inca mai vreau asta si ce este cel mai important ..deja am inceput sa fac ceva in acest sens...adica nu doar vreau ( ca pana acum) ci si fac ceva..

Mi-am facut socoteli, am adunat si am scazut :) si intr-un final am ajuns la urmatoarele rezultate si concluzii :

Ma pun pe treaba..deja m-am organizat...mi-am achizitionat un cantar, o coarda , m-am orientat spre o bicicleta eliptica si in scurt timp va ajunge la mine....am redus cantitatea de paine, incerc sa renunt definitiv la cola..seara mananc mai putin...E un inceput nu?

Mai ramane un lucru foarte important..sa intru in posesia Zeopurului..ajutorul meu de nadejde in aceasta lupta..

Dar de ce zeopur si nu alt produs minune de pe piata? De ce am ales zeopur?
 

In primul rand pentru ca este natural 100%... contine o roca vulcanica numita zoelit care are proprietatea de a absorbi toxinele din organism si ceai verde decofeinizat...indredientele necesare unei detoxifiere sanatoase.

Pentru ca doresc in primul rand o detoxifiere a organismului ...sunt incurajata si de primavara care tocmai a venit, de inceperea postului pe care vreau sa il tin...Toate astea la un loc ma vor ajuta sa realizez o detoxifiere a organismului si intr-un final sa slabesc sanatos !

Dar totusi..de ce zoepur? 

-pentru ca ne ajuta sa slabim sanatos si nu agresiv, asa incat nu vom pune imediat kg inapoi...si cel mai importanat: nu ne va afecta sanatatea.

-pentru ca ajuta la curatarea ficatului, vezicii urinare si rinichilor...dar si a colonului eliberandu-l de toxine 

-pentru ca previne cancerul, zeolitul ajuta la eliminarea toxinelor cancerigene..

-pentru ca acest produs a fost testat de prietena unei prietene si a dat rezultate

-pentru ca  au fost avizate de catre Institutul de Bioresurse Alimentare din Bucuresti.

-si cel mai important ..pentru ca mi-a fost recomandat de un cadru medical 

Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele argumente care m-am determinat sa incerc acest produs.

Motivata de toate aceste aspecte pornesc la drum ..un drum care sper eu sa se finalizeze printr-o reusita...sunt constiienta ca voi avea nevoie de multa vointa insa nimic nu este imposibil...sunt convinsa ca dupa sau inainte de Paste voi reveni cu un articol in care va voi prezenta rezultatele luptei mele, biruinta alimentelor sanatoase...iar eu voi avea din nou incredere in mine, voi indrazni sa port rochite mulate si pantaloni scurti..:)

Urati-mi bafta ! 

 

11 comentarii:

  1. Buna! Eu am inceput sa am un stil de viata mai sanatos, dupa ce mi-am dat seama ca am acumulat kg care nu ma avantajeaza, mai ales la inaltimea mea. Te sustin si tine-ne la curent cu reusitele tale :-). Te am in lista de bloguri,mi-ar face o deosebita placere sa ma adaugi si tu! Alina-http://rustik-shop.blogspot.ro. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta Alina..sper sa revin cu lucruri frumoase!

    Sper sa reusim sa ne simtim bine in pielea noastra, sa fim sanatoase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa, si cu painea, e greu sa renunti la ea la inceput. Eu de-o saptamana nu am mai mancat, dar odata ce te obidnuiesti, nici nu mai vrei sa mananci orice cu paine. Eu mananc dimineata un iaurt o%grasime, si am invatat de la o doamna tare dragutza ca masa de pranz se incepe intotdeauna cu o ciorba, pt ca da senzatie de satietate, iar la masa de seara o salata mare cu carnitza de pui fiarta.Daca vrei sa mananci fructe, fie dimineata, fie la 2 ore dupa masa. Iar cand ai pofta de dulce, o bucatica de ciocolata cu 85% cacao, pe care o plimbi mult prin gura pana se topeste. Sper sa te ajute. pupici

      Ștergere
    2. Stiu cum e cu painea alina...am avut o perioada in viata mea..acum multi ani cand nu mancam paine deloc..nu stiu acum de ce m_am prostit...:)...multumesc pt sfaturi, voi tine seama de ele :)

      Ștergere
  3. Interesant produsul, nu am mai auzit de el. Am sa te urmaresc si sper sa reusesti. Poate voi fi motivata mai mult de postarile tale si ma pun pe treaba, mai ales daca vrem sa aratam bine pentru vara acum e momentul sa incepem, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa reusesc...sa reusim...defapt trebuie sa reusim...asa cum spui si tu, vine vara si trebuie sa aratam bine :)

      Ștergere
  4. eu am incercat multe produse dar nu am gasit acest prdus,iti doresc bafta si stiu ca vei reusi ceea ce iti propui.astept pareri despre produs si sfaturi cu ce sa facem si noi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mara poti citi mai multe despre acest produs pe situl indicat de mine...in ultimul timp am intrebat diversi medici/farmacisti despre propr zeolitului si toti mi-au dat unda verde..:) ...Multumesc pt incurajare...este binevenita in acest moment ..pupici:)

      Ștergere