Un nou concept in Romania- Traistuta Fermecata



De curand am facut cunostinta cu un nou concept gandit de cei de la Daccic Cool si anume Traistuta Fermecata. Traistuta apare lunar si contine doar produse romanesti full size iar pretul este unul mic mic: doar 30 lei pentru niste produse care adunate ar trebui sa coste mult mai mult!

Spre deosebire de celelalte concepte de acest fel din Romania acesta mi se pare cel mai util, economic iar produsele chiar sunt bune! Toate sunt full size, sunt atent selectate si impreuna nu au cum sa nu ne multumeasca!

Personal am fost patita cu celelalte concepte si nu de putine ori am fost nemultumita de calitatea sau cantitatea produselor respective plus ca unele dintre ele chiar nu mi se potriveau.

In Traistuta Fermecata gasim produse care pot fi folosite de fiecare femeie, produse care nu ar trebui sa lipsesasca din casa nimanui, produse gandite in asa fel incat sa fie utilizate de majoritatea celor care o cumpara. Traistuta de luna aceasta cuprinde produse care se potrivesc oricarei femei indiferet de tipul de piele (crema de maini , cea de ochi si gelul supliform pot fi folosite de oricine...chiar si de barbati as putea spune...de capsulele cu ulei de peste si ulei de catina nici nu mai vorbesc!)

Dincolo de calitatea produselor si de pretul mic al acestora eu sunt fascinata de elementul surpriza! Ador surprizele, cadourile impachetate frumos,emotia asteptarii acestora, bucuria si entuziasmul deschiderii coadoului, a acestui saculet satinat care cuprinde atat de multe produse frumoase!

Eu sunt foarte multumita de produsele din Traistuta fermecata de luna aceasta , multe dintre ele le cunosteam si imi erau dragi, cum ar fi crema de ochi si gelul de la supliform dar si crema de maini Alexandra.In viitorul apropiat voi incerca si capsulele cu ulei de peste si ulei de catina!

Ca o concluzie va invit sa cititi urmatoarele randuri:

1.Ce este Traistuta fermecata?

Este o traistuta dolofana care contine produse romanesti de calitate. Este un concept nou aparut in Romania, apare lunar si are drept scop promovarea produselor romanesti de calitate, constientizarea publicului asupra  importantei si calitatii produselor romanesti care se reinoiesc cu fiecare zi .

2.Cat costa si de unde putem cumpara Traistuta fermecata?

Traistuta costa doar 30 lei si o putem cumpara din magazinul online Daccic Cool, chiar de aici.

3.Ce cuprinde Traistuta fermecata?

Luna aceasta in traistuta magica am descoperit 5 produse magice toate FULL-SIZE.


4.Imi pot alege eu produsele din Traistuta?

NU este o traistuta surpriza,farmecul ei este sa surprinda, sa creeze emotii.

5.Cine este ”creatorul ” Traistutei fermecate?

Responsabili pentru acest concept inedit si dragut sunt cei de la Dacic Cool.



Voi ce parere aveti despre Traistuta Fermecata? Va tenteaza?

16 comentarii:

  1. In primul rand, Sarbatori fericite!
    apoi..am vazut in ultimul timp destul de multe postari despre Traistuta fermecata de la Dacic Cool. Am deja un wishlist de pe siote, poate o adaug si pe ea..dar luna viitoare..nu de alta, dar imi place putin suspansul..sa nu stiu ce e in ea..:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite Carmen!
      Si eu ador suspansul...imi plac la nebunie surprizele...Crede-ma chiar merita! In farmacii produsele sunt mult mai scumpe...si chiar au mare cautare!

      Ștergere
  2. interesant conceptul, ma tenteaza si pe mine..pana acum nu am folosit nici un produs de-al lor dar am auzit multe lucruri bune despre ele...de exp am auzit ca lotiunea cjel stop este foarte eficienta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e timpul sa le incerci! lotiunea chel stop a fost folosita si este folosita cu succes de al meu sot..usor usor chelios :)

      Ștergere
  3. este interesant ..sper sa ramana asa in toate lunile, sa nu bage moaste cum se intampla pri alte parti...mie imi plac produsele Hofigal, in mod special gelul supliform...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convinsa ca asa va fi! Si mie imi place gelul supliform!

      Ștergere
  4. interesant...am tot citit pe mai multe situri despre traistuta fermecata si chiar imi place..e destul de tentanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca vi se pare interesant conceptul! Chiar asa si este...si luna de luna promite sa nu ne dezamageasca!

      Ștergere
  5. este destul de tentant..am si eu crema de maini si imi place f mult...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI eu am crema de maini si imi place foarte mult..plus ca este foarte foarte mare...o sa-mi ajunga o vesnicie..glumeam ..oricum este f economica si o sa am din ia mult timp de acum inainte

      Ștergere
  6. Lotiunea chel stop era preferata mamei...a folosut-o f mult timp si a avut rezultate f bune...e un concept inedit..interesant si cred ca o sa o comand si eu..cu atat mai mult cu cat tristuta cyprinde si altceva decat cosmetice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i Lidia!Si eu cred ca e f imp ca in traistuta gasim si altceva decat cosmetice!

      Ștergere
  7. Interesanta traistuta si chiar imi plac produsele din interior...ieftin si bun as putea spune

    RăspundețiȘtergere
  8. mie imi place pt ca nu contine doar cosmetice,sunt f incantata de capsulele cu ulei de peste si catina

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau si eu sa imi comand traistuta...si cand vreau sa finalizez comanda imi scrie:
    Trebuie sa alegeti o metoda de plata din cele de mai jos, dand click pe numele acesteia, si apoi treceti la pagina urmatoare, pentru confirmarea comenzii.
    nu stiu cum sa procedez ca am completat tot ce o trebuit....mersi

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce sa iti spun..s-ar putea sa fie o problema de la sistem..contacteaza-i pe cei de la Hofigal, da-le un msg pe fb ..sunt foarte prompti...vor raspunde foarte repede:)

    RăspundețiȘtergere