Cadouri de Craciun pentru cei dragi




Va spuneam intr-o postare anterioara ca am descoperit situl fungift.ro  unde am gasit o multitudine de idei pentru cadourile de Craciun !

Dupa ce am rasfoit situl de cateva ori am mai adaugat cateva idei de cadouri pe lista mea! La sfarsit va trebui sa trag linie si sa hotarasc ce voi lua(imi va fi foarte greu pentru ca toate sunt foarte frumoase, deosebite, speciale)

Pe site gasiti o multime de idei de cadouri pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele!

Preturile pornesc de la 4 lei pentru o caciulita rosie de mos si pot ajunge la 100-115 lei daca alegeti un set de bijuterii !

Mos Craciun are o sarcina dificila din punctul meu de vedere, trebuie sa aleaga pentru fiecare in parte ce i se potriveste mai bine!

Sortarea cadourilor in functie de genul persoanei mi se pare o idee foarte buna a celor de la FunGift.Astfel gasiti cadouri pentru femei  unde veti gasi cu siguranta ceva special si potrivit pentru femeile din viata voastra.

Eu de exemplu as alege pentru mama acest set format din 6 farfurii si 6 farmuriute frumos ambalat intr-o cutiuta superba.Va fi incantata cu siguranta, ei ii plac lucrurile de acest gen !

Pentru ca familia noastra e mai mica , pentru mine si sotul meu as alege acest set de doua cescute, superbe din care sa ne bem in fiecare dimineata cafeaua impreuna!
Din categoria cadouri pentru copii mi-a placut in mod deosebit pe langa produsele mentionate in postarea anterioara acest mini puzzle. Imi aminteste de copilarie !

Pentru barbatii din viata voastra gasiti o mare diversitate de cadouri.Eu voi alege ceva de care sa ma bucur si eu..chiar daca le voi face cadou lui..Asa si trebuie nu? Sa ne bucuram impreuna de tot ce avem!

Recunosc ca in capul listei mele de cadouri sta acest ceainic superb despre care v-am spus si in postarea trecuta,Pur si simplu mi se pare divin!!!! Superb!

Cum vi se par ideile de cadouri pe de FunGift?


5 comentarii: