Viata e o poveste...iar EL e printul meu!







Rochia lunga tesuta in aur si argint sclipeste in intunericul noptii...condurii din picioare parca ma conduc spre intrare! Sangele imi navaleste in tot corpul, obrajii imi frig...ma apropii incet dar sigur ..

Mirosul parfumului Demi Moore lasa in urma mea valuri de miresme de basm...ma cuprinde si ma poarta in mrejele sale dandu-mi incredere ...Urc treptele si acolo il zaresc pe El...dulceata si rafinamentul parfumului il cuprinde cat ai clipi si il ademeneste ....suntem purtati de magia primului dans...Imi cuprinde mana in mana lui.....mi-o saruta suav...ma priveste in ochi iar eu...ma pierd....incet trupurile noastre se apropie...la inceput timid ...suntem cuprinsi intr-o magie si fara sa ne dam seama ne trezim imbratisati....dansam cu trupurile lipite..parfumul meu intens si senzual ne face sa plutim pe ritmurile lente ale muzicii...ramanem imbratisati si dupa terminarea melodiei...inca dansam.. Ma ţine strans de  mână şi când se apropie cineva sa ma  poftească la dans, le zice de la obraz:
        - Nu se poate, EA danseaza doar cu mine!

Dar orologiul din perete arata 12 fara un sfert! Trebuie sa ma grabesc altfel voi fi descoperita...ajung in gradina mare din fata palatului...aici ma opresc cateva secunde sa respir... Fermecatorul ylang-ylang tahitian, senzuala iasomie sambac si lemnul de santal se contopesc intr-o imbratisare eleganta....in spatele meu este el...incerc sa fug dar bratele lui ma cuprind ..ma priveste in ochi ..se apleaca asupra parului meu...inchide ochii si trage puternic aer in piept...parfumul meu ii incanta simturile...Imi spune cald la ureche” mirosi senzational”...si ma saruta....ne lasam purtati de farmecul, senzualitatea si magia momentului...orologiul bate ora 12..tresar...Ma desprind din imbratisare si alerg grabita.....fug...In graba mea ma impiedic si imi scapa un pantof...timpul ma preseaza si nu mai ma pot intoarce dupa el...In fuga intorc capul si il vad in mijlocul gradinii, cu pantoful meu in mana...ca prin vis il aud soptind:” Te voi gasi parfumul meu..te voi gasi..si atunci vei fi sotia mea”!



Si parca nu as vrea sa ma opresc din vis...povestea Cenusaresei( scrisa de Charles Perrault ) ma fascineaza, iar eu sunt o mica Cenusareasa a zilelor noastre! Noul parfum Demi Moore de la Oriflame ne transforma in printese, zane...femei puternice, increzătoare, care stiu ce vor si isi iau destinul in propriile maini!

Aromele se contopesc si recreaza imaginea unei femei sofisticate, glamour, intocmai ca cea care semneaza parfumul...iar mie mi se potriveste de minune!!!!!!

4 comentarii: