Castigatoarea concursului Bijouteque



Dragelor imi cer scuze pentru absenta mea de pe blog, trec printr-o perioada foarte plina din toate punctele de vedere, un nou proiect a inceput in viata mea si daca l-am inceput trebuie sa il duc la bun sfarsit! Cu timpul ma voi acomoda insa imi ia ceva timp, acum este doar inceputul! Sper sa imi revin treptat si sa fiu din nou fresh!

 Ca sa nu mai lungesc vorba va spun numele castigatoarei bijouteque! Aceasta este



Felicitari Adina! In scurt timp te voi contacta eu!


Premiul va fi trimis de catre sponsorul acestui concurs..nu de mine!

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. premiul a fost trimis insa nu a fost ridicat prima data...te rog sa fi atenta, a fost pus din nou...ti-am trimis si email dar nu ai rasp

      Ștergere
    2. Hm,foarte ciudat!Nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum si nu pot decat sa iti spun ca eu nu am primit nici o instiintare de colet postal.Daca o primeam,nu eram asa de nesimtita si sa nu il ridic...Nu ma apuc sa vorbesc despre Posta Romana,ca ma apuca nervii....In fine,nu pot decat sa imi cer scuze,pentru bataile de cap,desi eu nu am primit nimic.In legatura cu mailul,acum cotrobaiam prin inbox,dar nu il gasesc.Posibil sa il fi sters din neatentie.Am sa stau cu ochii pe postarita si pe oficiul postal.

      Ștergere
  2. Sper sa nu te superi,nu am revenit cu poze sau vreo veste,pentru ca premiul mai intarzie..cred,cum il primesc,postez pozici!Poop!

    RăspundețiȘtergere
  3. da...chiar nu stiu ce se intampla..deja imi suna f urat treaba asta...o sa iau din nou legatura cu sponsorul...o rezolvam noi cumva

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,stai linistita,poate este vreo incurcatura la mijloc,nu neaparat cu rea intentie.Mai astept,pupici!

    RăspundețiȘtergere