Vacanta mea in imagini




Astazi vreau sa va prezint in imagini zilele noastre de vacanta petrecute in Italia! Multe dintre voi v-ati aratat interesate de acest aspect asa ca iata si pozele! Vor mai urma si altele, intr-o alta postare!


Pozele sunt facute in prima seara, eram fff obositi dupa drum, ne picau ochii in gura insa am hotarat ca in seara respectiva sa iesim la o festa( se sarbatoarea ceva..undeva)..Am dat in mintea copiilor si m-am dat intr-un dragon destul de rapid( trebuia sa ma tin f tare de chestiile alea pt a nu cadea...)



Prima zi la mare..am ales o plaja neamenajata deoarece am vrut sa stam liberi iar micuta sa alerge in voie pe plaja!



Undeva la munte..poza de grup



Aman2 accidentati...prima am fost eu: am cazut ff tare si mi-am julit rau de tot piciorul( si acum am semn si de atunci a trecut mai mult de o luna)..Era mult mai urata rana in realiate decat in poza...Saracutul sotul meu drag, dupa cazatura ma pupa si ma lua mereu in brate, imi analiza rana si regreta ca nu  a cazut el in locul meu pt a nu suporta eu durerea..Nu dupa mult timp l-a intepat o albina( in poze era f putin umflat) insa a doua zi se umflase atat de tare piciorul( umflatura urca spre genunchi) incat am fost nevoiti sa mergem la urgente!

O saptamana a stat in casa..cu piciorul intins si cu gheata( plus injectii..pastile)..Se mai intampla!


  Hai noroc!


Ne-am plimbat cu hidrobiciceta..peisajul era superb! Am stat pe lac doua ore..FARA MICUTA MEA care ramasese pe mal cu bunica.






Am avut curaj sa ma dau in acest leagan...a fost frumos frumos!




Puteti observa nerabdarea si fericirea din privirea mea? 
Daca da...micuta mea a fost responsabila de acele sentimente...Dupa 2 ore petrecute fara ea, la intoarcere am dat un pic pe la mal si am luat-o cu noi! Vai cat de dor imi fusese de ea!

Cam atat pe ziua de astazi, revin alta data cu alte poze..intr-o alta postare!

V-am pupat!

13 comentarii:

  1. Cat de frumoooos este lacul acela, nu stiu unde ai fost exact, insa arata superb, cred ca a fost un concediu de vis...cred ca la noapte o sa ma visez in leaganul acela! :P
    Si ce mare a crescut printesa ta :P
    Abia astept sa vad si restul de poze..
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noua ne-a placut ff mult lacul..erau undeva..in inima muntilor inconjurat de verdeata si de o poiana frumoasa plina de flori si multe masute! Nu stiu exact cum se numeste( i-am intrebat pe toti si nu au stiut sa imi raspunda..nici la indicatoare nu am fost atenta pe drup pt ca in masina vomitase micutam ..a fost o dimineata cu peripetii) dar odata ajunsi acolo totul s-a schimbat! Iar leaganul acela..era de vis...mi-am dorit de cum l-am vazut sa ma dau in el desi nu stiu sa inot..am stat la coada ca sa ma dau..toti vroiau sa isi faca vant si sa sara din el..as fii facut si eu asta daca stiam sa inot..

      Asa-i..micuta mea creste vazand cu ochii...si ne minunam in fiecare zi de ea..de vorbele ei( caci stie fff multe lucruri..e vorbareata foc...seamana cu masa aici)...nu e zi sa nu il intreb pe sotul meu: ”O vezi? Iti vine sa crezi ca e a ta? ” ...

      Te-am pupat!

      Ștergere
  2. ce familie frumoasa :)
    si-mi place leaganul mult, mult..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Meg !

      DAaaaaa..leagnul a fost fenomenal!!!!!!!!

      Ștergere
  3. Foarte frumoase pozele,cred ca a fost o vacanta minunata!

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Super! Unde anume ai fost in Italia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cea mai mare parte a timpului am stat in Padova..de acolo mergeam in diverse locatii..munte, mare, venetia etc

      Ștergere
  5. buna.superbe peisaje.off.sanatate.nasol julitura si intepatu.sa va fie de bine.pop

    RăspundețiȘtergere
  6. frumos, frumos, mai putin juliturile alea...

    RăspundețiȘtergere
  7. ... superbe imaginile, insa trairile voastre au fost cu adevarat peste asteptari! ma bucur pt voi Ralu, o familie intarita si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere