Gata vacanta..



Vara aceasta am fost f rasfatata...am avut o vacanta lunga si frumoasa...o luna in Italia si o saptamana pe litoralul romanesc inseamna destul de mult nu?
Atata plimbare oboseste clar..mai ales daca ai dupa tine o maimutica frumoasa si dragalasa care iti urla in cap aproape toata ziua!..insa as lua-o de la capat in secunda urmatoare daca bugetul si timpul( sa zicem ca de timp mai tregem) ne-ar permite!

Ne-am reintors pe 22 seara...nu am scris nimic pe blog pt ca am fost destul de prinsa in diverse lucruri. Pe 23 am sarbatorit aniversarea sotului( a facut 30 de ani..vai a imbatranit nu gluma) ..tot pe 23 am implinit 3 ani de casatorie....pe 24 am avut un examen de admitere iar astazi ..ce sa va zic? Mi-a picat in mana cartea ” Vraciul, Profesorul” si pur si simplu nu o pot lasa din mana...am citit 400 pagini astazi fara intrerupere..deja sotul ma intreaba daca mai am mult( caci saracutul a trebuit sa ii serveasca masa fetitei, sa o schimbe, sa o plimbe etc etc)..dar chiar nu o pot lasa..Trebuie sa imi planific timpul , sa mai fac si alte lucruri( de exp mancare..astazi am mancat numai uscaturi)...

Trecand la alt subiect , vreau sa va arat ce am primit in ultimul timp:

Nu cred ca v-am spus pana acum, sunt ambasadoare avon iar ieri am primit acest colet ! Am primit 3 produse, 2 pt micuta mea( respectiv un sampon/gel de dus si un ulei pt corp pe care l-am bagat deja in actiune)..iar pentru mine am primit aceasta delicioasa crema cu trufe de ciocolata( miroase demential...sotul este inebunit dupa dulciuri iar aceasta crema i se pare delicioasa)

Am primit si premiul castigat pe pagina de fb la concursul ON LINE..chiar nu ma asteptam sa castig, a fost o surpiza frumoasa iar premiul unul pe masura!

Cam atat pe ziua de astazi...va doresc un sfarsit de saptamana frumos ( atat cat mai e din el)

9 comentarii:

  1. Neata.casa de piatra si numa iubire.la multi ani.felicitari pt.ambasadoare sa le folosesti cu placere pup. vai ce am ras asa ii spun si eu sotului))))).week.placut si lectura placuta pop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! La fel si tie!

      Asa glumesc eu mereu pe seama lui..batranelui lu mama!

      PUP

      Ștergere
  2. In primul rand nu pot sa incep altfel decat prin a-ti spune ca te invidiez pentru vacanta aceea lunga pe care ati avut-o... Mi se pare de domeniul fantasticului sa petreci atata timp in vacanta alaturi de cele mai dragi persoane din viata ta. Esti o norocoasa :P
    In al doilea rand iti urez la multi ani pentru cele doua evenimente din viata ta. Va doresc nu multi si ci toti anii impreuna, traiti cu fericire, respect si iubire unul pentru celalalt. :)
    Felicitari si pentru faptul ca esti ambasadoare Avon si pentru premiul castigat.
    Sa le folosesti cu placere!

    Pupici de la Simo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Simo! Din fericire datorita programului sotului putem avea 3 luni de concediu pe an...adica toata vara..el este profesor..la fel ca mine de altfel doar ca eu nu profesez...(deocamdata..sper sa reusesc si eu candva..momentan sunt in postnatal)

      Multuesc pt cuvintele frumoase..spuse din inima( stiu eu sigur ca asa este)...Multumesc ..multumesc...pt tot!

      Ștergere
  3. felicitari ambasadoareo!!!
    si eu am fost selectatat si am primit premiile!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere!Multumesc pentru vizita!M-am alaturat si eu blogului tau!

    RăspundețiȘtergere