Anunt


Buna seara dragele mele! Imi cer scuze ca nu am fost f activa in ultimul timp pe blog, am fost extrem de ocupata, astazi i-am sarbatorit ziua onomastica fetitei mele, toate pregatirile le-am facut doar eu si sotul, a fost f frumos insa extrem de obositor! Voi mai lipsi o peroada din blogosfera, in noaptea aceasta intentionam sa plecam la mare..revenim dupa aproximatv 7-8 zile!

Nu cred ca voi avea acces la net( poate pe tel daca reusesc) ! Daca aveti ceva urgent sa-mi comunicati( ca am castigat vreo 10.000 euro ) va rog sa ma asteptati pana revin..ii revendic sigur! Apropo de acest aspect, nu mi-a raspuns nici cea de-a treia castigatoare..Premiul va ajunge la prima castigatoare Camelia care intr-un final mi-a rasp, a avut copilul bolnav( si o inteleg). Plus ca randomul a tinut cu ea , a doua extragere a fost tot nr ei, a trebui eu sa aleg un alt nr pt ca ea nu raspunsese pana atunci! Cu atat mai mult acest premiu ii revine ei! O voi contacta eu la intoarcere de la mare! Pana atunci va pupacesc si sper sa se intample lucruri  frumoase in lipsa mea! Pupici!

6 comentarii:

  1. Super, eu plec maine la mare. Distractie placuta:*

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca castigi dami si mie de o pereche cocheta de pantofii ca nu reusesc sa mi cumpar ..)00

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani.sa va traisca si numa impliniri.pop.vai ce am ras am crezut ca zici ca ai castiga 10mi))))))))))succes.pop

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani cu intarziere fetitei tale! Te asteptam sa reviin. Pana atunci, concediu placut! Pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani fetitei tale si multumesc frumos pentru oportunitate.

    RăspundețiȘtergere