Inapoi pe blog...



Este destul de greu sa incep aceasta postare..nici titlul nu este prea inspirat..sper sa iasa ceva bun din continutul ei :) .  Imi gasesc greu cuvintele, as putea spune...lipsa de antrenament...poate lunga absenta este vinovata. De ce m-am hotarat sa revin? Pentru ca doresc sa abordez un subiect delicat, un subiect care sper eu sa ajute mai multe mamici(voi dezvolta pe larg acest subiect in postarile urmatoare), pentru ca acum timpul imi permite sa scriu mai des, pentru ca v-am citit atat de mult in ultimul timp incat mi s-a fac un dor nebun de voi..pentru ca asta simt!

Imi doresc sa schimb multe, sa scriu fara a tine cont de multe aspecte, fara sa imi pese de nimic..im doresc ca acest spatiu sa fie coltul meu secret, locul unde pot fi eu, fara inhibitii, frica, dezamagiri. Vreau sa ma eliberez de toate rautatile din jurul meu, de invidia si ura oamenilor! Asa ca va rog...fara comentarii rautacioase..gen ``nu ai scris corect nu stiu ce cuvant``, ``virgula nu  isi are rostul``, semnul acela este scris aiurea``...Nu voi lua in seama acele comentarii..daca ajungeti pe blogul meu si nu va convine ceva e simplu: il inchideti si nu mai reveniti...atat..e simplu. Scriu aceste randuri pt ca in ultimul timp am citit multe comentarii rautaciase lasate de anumite cititoare pe anumite bloguri dragi mie...Chiar  nu va inteleg fetelor!

Nu ma astept sa va amintiti de mine..a trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris...multe dintre voi poate m-ati sters din lista voastra si va inteleg.. Sper sa reusesc sa ma tin de treaba, sa fac ceea ce mi-am propus si sa abordez subiecte care vor ajuta! Imi propun sa abordez subiecte diverse din care sa aveti ce invata. Experientele dure de viata pot ajuta mereu...iar eu asta vreau..sa le ajut cu informatii pe cele care trec prin situatii asemanatoare.. Sper sa reusesc sa imi astern gandurile, trairile aici, in acest spatiu doar al meu fara sa imi fie teama sa ma descarc, fara sa imi pese daca sunt judecata sau nu...

Cred ca pentru inceput asta am vrut sa va spun..

Ne vom `` revedea`` in postarile urmatoare! Pana atunci va spun Bine v-am regasit!



3 comentarii:

  1. Heiii! Bine ai revenit!
    Eu îmi amintesc de tine, nu te-am uitat și aștept să citesc postările tale. Sunt curioasă ce subiecte vei aborda, te voi urmări cu drag!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Aurora! Eu nici atat nu te-am uitat..Desi nu postez comentarii te urmaresc cu drag! (atat pe tine cat si pe sora ta :) ) Te pup!

      Ștergere
    2. Mă bucur tare să aud asta! :D

      Ștergere