Cadou de Sf ValentinCum dragostea trece prin stomac am hotarat ca de sfantul Valentin sa ii ofer mofturosului meu sot o cina de poveste cu mancarurile lui preferate...bineinteles specialitati Italiene...Si nu..nu ni s-a luat deloc de mancare italieneasca chiar daca la noi in casa pastele sunt la mare cautare...fie  ca sunt cu sos alb sau rosu, cu ton sau sunculita..brocoli sau dovlecei ,pastele sunt fara doar si poate preferatele noastre! Si cand ma gandesc ca acum 4-5 ani nu concepeam sa mananc asa ceva..nici nu vroiam sa gust ...de gatit nici nu se punea problema..Noroc cu socrela care e plecata de o viata in Italia..datorita ei am putut trai bucuria de a savura niste paste ”ca la mama acasa„....Ca sa nu mai zis de pizza.....as manca in fiecare zi o bucatica cat de mica din minunatul preparat!

Asa ca m-am pus pe treaba...mai cu sfaturi de la socrela, mai cu retele de pe net..mai cu produse trimise de la ei..mai cu cele de la noi..uite asa m-am specializat in bucataritul italian...si zau ca acum nu mai e saptamana fara paste si pizza...

Dar de Sfantul Valentin am schimbat un pic placa...ma las de gatit si ma dau pe mana altora...am ales un restaurant despre care am auzit numai lucruri bune...am sunat...am rezervat si gata...acum astept....sa treaca zilele ...sa vina joi si sa dam fuguta sa ne infruptam cu o pizza cu de toate...Ce voi manca in afara de pizza ..dumnezeu stie...eu pizza vreau si sigur pizza manac...Poate sa zica lumea ce o vrea,..ca nu e romantic..ca ingrasa...sa pizza manaci mereu..bla bla bla....mie asta imi place..asta mananc si gata!!!

Si cum fara o declaratie de dragoste nu se poate iata si mesajul pe care i l-am trimis sotului , mesaj in care i-am oferit cadoul meu de Sf Valentin , rezervarea la un restaurant !

Dragul meu italian,
Iaca am strans ban cu ban
Sa iti dau ce tie iti place
Ca eu nu prea stiu a face
Pizza mare si pufoasa
De pe vatra gata scoasa
Cu salam toscan sa fie
Ca e cel mai bun se stie!!!


 Si la sfarsit dupa o masa indestulata bun ar fi un paharel cu vin La Tancia Chianti Classico DOCG ! Hai noroc si la mai mare!
2 comentarii: