Tentatii de la Yves Rocher



Daca de ceva vreme mi-am propus sa nu mai cumpar prostioare, sa fiu mai chibzuita si sa imi cumpar doar ce am nevoie,  cand vine vorba de ofertele celor de la Yves Rocher pur si simplu nu ma pot abtine! Dar ma intreb : oare cine se poate abtine cand vine vorba de ofertele lor ?

Imediat ce am  aflat de oferta in care era inclus parfumul Comme une Evidence(la o comanda de 39 lei parca) am plasat rapid o comanda ...mi-l doream tare mult...este unul dintre parfumurile mele preferate!

Am ales parfumul de liliac, o alta obsesie de-a mea , un demachiant(Am remarcat ca imi plac tare mult demachiantele lor si vreau sa le incerc pe toate.) si un sapun lichid care miroase extraordinar.

Nu dupa mult timp a aparut parfumul So Elixir Purple..si cum fratele lui mai mare este preferatul meu nu am mai stat pe ganduri si l-am cumparat(mai ales ca printr-o eroare de-a lor..am reusit sa il iau cu o reducere de 50%). Initial, la primul puf nu m-a impresionat..insa pe masura ce ”se aseaza„ mirosul sau se schimba si ma face sa il ador...Inca un parfum preferat! Am mai ales un alt demachiant si din nou Comme une Evidence...mi-am zis ca trebuie sa am mai multe pe stoc, pentru zile negre!



Acum mi s-a pus rau pata pe Iris Noir si Rose Absolu( am jumatate de parfum si mi se pare demential)...cu atat mai mult cu cat am aflat de la Aurora ca din martie vor fi scoase de pe piata! Sper sa primesc si eu acea oferta in care aceste parfumuri sunt la jumatate de pret!


Voua va plac parfumurile de la Yves Rocher? Care este preferatul vostru?

12 comentarii:

  1. preferatul meu e Comme une Evidence.. :D si imi place mult si Flowerparty :D

    Am avut si eu un sapun lichid cu portocala si ciocolata si mirosea demential. .:)

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie Flawer Party nu mi-a placut deloc...nu mi s-a potrivit...am oferit unul la un Gv pe blog..pup

      Ștergere
  2. so elixir purple e si pe lista mea!!
    am comandat si eu sa am comme une evidence:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa speram ca il vor oferi cadou pe viitor..desi este putin probabil

      Ștergere
  3. mm... rose absolute suna bine!extrem de bine chiar.
    eu astept moments de bonheur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu moment de bonheur zace prin dulapul cu parfumuri...nu stiu cand ii va veni randul..momentan sunt mult prea incantata de altele..cum ar fi rose absolute din care aproape ca am facut o obsesie

      Ștergere
  4. Mie imi place teribil parfumul de liliac.Comme une Evidence mi se pare un parfum prea tare, mi se facea rau de la miros, gusturile difera...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia anul aceasta am descoperit cat de mult imi place Comme une evidence..mai exact anul acesta in toamna...anul trecut l-am incercat dar nu mi-a placut deloc i l-am dat unei prietene..anul acesta l-am redescoperit...pare altul...Mie majoritatea parfumurilor de la y.r mi se par tari..puternice...multe dintre ele le folosesc doar iarna...

      Ștergere
  5. Eu nu am mirosit nici unul din parfumurile de la YR..chiar imi doresc sa simt aroma Comme une evidence si Rose Absolute.
    Poate reusesc sa strang banuti pentru unul din ele.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Parfumul meu preferat este de departe So Elixir l-am primit cadou ,si mi-a placut la nebunie iar mai apoi am inceput sa mi-l comand frecvent :P
    dar pe langa acesta mai folosesc destul de multe parfumuri de care nu ma despart niciodata,sunt in top 5 preferate asa imi place sa le numesc :P
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. iti vine sa crezi ca eu n-am mai facut o comanda din septembrie 2011? :))
    adevarul e ca am folosit ani de zile produsele lor si acum simt ca trebuie o pauza. chiar si de Avon m-am mai indepartat.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am folosit nici un parfum de la Yves Rocher. doar un gel de dus :)
    Mie mi s-a gatat de curand parfumul de la Les Essences d'Amelie si mai am unul MONogoTas Melon dar asta nu mi potriveste si parca vad ca il scot la un giveaway.

    RăspundețiȘtergere