Shopping Time!!!!




De foarte mult timp imi doream un paltonas.. nici gros...nici subtire ..dar destul de calduros...In privinta modelului nu eram foarte sigura ce vreau...as fi vrut altceva..mai deosebit...diferit de ceea ce vad in fiecare zi pe strada...insa cel mai important : vroiam un palton dintr-un material bun, sa nu se scamoseze...sa arate frumos!  Mi-a trebuit mult timp pana m-am hotarat, am colindat mollul in lung si lat, am luat toate magazinele la rand de doua ori  in speranta ca voi gasi ceva pe gustul meu. Mi-au placut foarte mult doua modele...Din pacate unul nu imi venea(nu aveau marimea mea) iar celalalt il ochisem la Nissa insa nu era deloc redus si mi s-a parut cam mult sa dau 6 mil pe un palton!

Intr-un final m-am decis la acest model , (Camaieu)...recunosc ca am fost tentata si de reducerea de 50% ( pret initial 4 milioane..pret final 2 milioane) ..au fost oarecum fortata sa il iau...eram pe ultima suta de metri..si trebuia sa aleg ceva...Asa ca l-am luat...nu este foarte gros insa este destul de calduros...Pana la urma sunt multumita de achizitia facuta!





Intodeauna am avut o slabiciune pentru incaltaminte...asa ca nu m-am gandit prea mult timp cand am vazut aceste cizme la Benvenutti.Desi eu cautam ceva imblanit, nu am putut sa ma abtin sa nu le cumpar...Mi-au placut foarte mult ..vin foarte frumos in picior..si...le-am gasit si reduse ..de la 500lei  la 265lei! Eu zic ca am facut o afacere buna nu?
Zilele trecute am primit si comanda de la Miniprix. Sunt putin dezamagita pentru ca, din tot ce mi-am comandat pentru mine m-am ales doar cu aceasta jacheta, restul hainelor mi-au fost mari! Pacat...a trebuit sa fac retur !

Culoarea reala este cea din prima poza..arata destul de bine in realitate, materialul este plin, subtirel, potrivit pentru primavara..se aseaza destul de frumos pe corp..(in poza este necalcat)...Pret 79 lei
Din pacate nu mai este dosponibil pe site!

De pe blogul Corinei  mi-am luat aceste cizme din piele, noi la doar 75 lei ( in perioada in care le-am cumparat era reducere pe blog de 50%). Pentru ca vroiam neaparat sa vad cum miroase Rose Absolue ,tot de pe blogul ei am luat setul (parfum si spray..) consumate atat cat se vede cu doar 15 lei.




Poate nu as fi fost tentata sa il cumpar daca nu as fi citit parerea Aurorei legata de acest parfum. Mi-a placut prea mult modul in care aceasta l-a descris..si am vrut neaparat sa vad cum este...Ce pot sa spun despre el? Miroase divin...







In concluzie sunt multumita de achizitiile mele, toate imi plac si sunt destul de...utile...cel putin nu am aruncat banii in vant..pe prostioare :)




Voi ce v-ati cumparat in ultimul timp?

11 comentarii:

  1. Foarte frumoase cumparaturi si ai prins si preturi foarte bune. Sunt tare curioasa si eu cum miroase gama aceea, am vazut descrierea la Aurora si am ramas si eu cu gandul la ea. Zici si tu ca e fain, ha?
    Sa le porti cu placere, draguta, pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc simo! asa este..am prins preturi bune

      si parfumul chiar e fain :)

      Ștergere
    2. Raluca,iti multumesc pentru feedback-ul pozitiv :) In continuare,vin in intampinarea voastra cu alta oferta pe blog si anume, 1+ 1 la 1/2 din pret.Pupici

      Ștergere
    3. Nu ai pt ce corina! Chiar am fost multumita de cumparaturile facute pe situl tau! Multumim pt oferta!Eu astept noi postari la fel de interesante! pup

      Ștergere
  2. Eu saptamana trecuta am intrat intr-un second si am gasit un paltonas asemanator la pretul del 40 de lei dar din pacate era scurt la maneci:(
    Am vrut mult unul gri simplu dar n-a fost sa fie.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. eu din pacate nu am gasit nimic asemanator la mine in zona la un pret mai bun...am gasit doar modele standard, in magazine gen 38 la preturi de 120-150 lei..dintr-un material f prost..Din pacate nu am reusit sa surprind in foto culoarea si modelul exact al paltonasului...este mult mai frumos in realitate iar materialul este f bun....Daca as gasi si eu ceva la 40 lei asemanator..sigur ca l-as lua,,,chiar nu ma deranjeaza ca este sau nu din sh...Si eu merg pe principiu ieftin si bun insa in momentul de fata chiar nu am gasit altceva ...! Pup si eu!!!

      Ștergere
  3. E superb primul palton. Eu intotdeauna vad paltoanele ca o investitie caci le port alternativ mai multi ani. Al tau are un model frumos si o culoare versatila. Imi place!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Deeb ! Si eu cred la fel..eu am un paltonas din liceu si inca arata f bine...Important este sa fie de calitate...in privinta modei nu imi fac griji....pt mine nu are importanta ce ” se poarta” conteaza sa imi placa mie! pup

      Ștergere
  4. Ralu, multumesc din suflet pt un comentariu atat de frumos.
    Esti o scumpa :)

    te pupic dulce,

    nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere