Anian si lupta impotriva caderii parului




Am asteptat o perioada destul de lunga pentru a face acest review. Si am facut acest lucru intentionat, pentru a-mi crea o parere sincera si clara despre produsele folosite. Vreau sa specific un lucru: review-ul este unul sincer, nu intentionez sa fac reclama mincinoasa doar pentru simplul fapt ca am primit produsele pentru testare. Produsele au fost primite insa au fost alese de mine in functie de nevoile parului meu!

Pur si simplu imi exprim parerea mea legata de aceste doua produse. Mentionez ca am descoperit situl celor de la TrioDeluxe prin intermediul dragutei mele prietene Simona. In felul acesta am ajuns pe situl lor si asa a  inceput documentarea.Am vrut neaparat un sampon si un balsam care , in combinatie cu cheratina lichida  pe care deja o foloseam de ceva vreme( in curand review) sa faca minuni pe parul meu rebel, deteriorat de atatea vopsiri consecutive, lipsit de volum, fragil si foarte firav.

Pana sa incep tratamentul mergeam lunar la coafor pentru a-mi taia farfurile...Desi incercam mereu sa nu imi prind parul cu arici( se spune ca acest lucru contribuie la despicarea varfurilor), sa nu il usuc cu feonul si sa nu folosesc placa foarte des , parul meu se usca extraordinar de mult in zona varfurilor si eram nevoita sa il tai destul de des( uneori si de doua ori pe luna) deoarece era foarte inestetic.

De cand folosesc samponul si balsamul bifazic de la Anian parul meu parca a renascut. Varfurile sunt sanatoase( si nu mai sunt taiate de aproape 2 luni), am scapat de matreata si cel mai important am remarcat o reducere semnificativa a caderii acestuia!

Sunt foarte incantata pentru ca in sfarsit am un par sanatos , fara varfuri despicate.

Dar sa luam pe rand :

Samponul cu keratina lichida Anian

- are un miros placut
-curata foarte bine si face o spuma bogata-este un sampon antiincretire 
-este destul de economic( e nevoie de o cantitate mica de sampon pentru a face o spuma consistenta)
-are o cantitate foarte generoasa 400 ml
-m-a scapat definitiv de matrata
-pretul este de 35 lei



Balsam instant bifazic pentru par vopsit 

Acest produs m-a cucerit de la prima utilizare.Are un miros SUPERB...Imi place la nebunie si l-as cumpara la infinit.

-lasa parul foarteeee matasos
-se utilizeaza foarte usor
-este extrem de economic...cateva pufuri si gata
-mirosul se mentine mult timp
-cantitatea este generoasa 400 ml
-contine fibre UVA, UVB
-costa 30 lei si  merita fiecare banut



Pana acum nu le-am gait  nici un minus iar parul meu se bucura din plin de ele. Cu siguranta le voi recumpara pe viitor. Mentionez ca parul meu inainte de folosirea acestor produse era extrem de degradat( vopsit de 3 ori intr-o luna). 

Vi le recomand din suflet si credeti-ma am fost foarte sincera in tot ceea ce am scris!
Le puteti gasi pe situl celor de la TrioDeluxe.


11 comentarii:

  1. Si eu folosesc produse Anian si imi plac foarte mult. Sunt calitative si convenabile ca pret si le-am descoperit tor prin intermediul Simonei. Momentan mai am doua masti de par de la ei, una hidratanta si una fara clatire. Ambele imi plac la fel de mult si cu siguranta voi mai incerca si alte produse. Acel balsam bifazic ma tenteaza foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora-balsamul este foarte bun..imi place ff tare, are un miros superb si lasa parul foarte matasos!

      Ștergere
  2. ma bucur ca iti priesc.... mi-am comandat si eu alt sampon Mithi oil sa vad ce face..daca nu ma tenteaza sa comand si eu de la ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ti le recomand, merita incercate

      Ștergere
    2. cred ca dupa ce termin stocul de produse pt par,,le voi incerca si eu

      Ștergere
  3. Ma bucur tare mult ca-ti sunt utile si tie produsele Anian. Te invidiez ca ai scapat de matreata prin intermediul lor, eu desi folosesc keratina de mai bine de 3 ani si are efecte minunate asupra parului meu, de matreata nu m-a scapat, mai am cat o eruptie din cand in cand si trebuie sa folosesc Nizoral.

    Pupici, draguta !!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt in culmea fericirii ..am scapat de matreata si de varfuri despicate...sper ca minunea asta sa tina si pe viitor...pup draguta!

      Ștergere
  4. trebuie neaparat sa fac si eu o comanda pe site:D

    RăspundețiȘtergere