Crema pentru prevenirea striurilor de la Elasti-q



Astazi am constatat ca nu am mai facut un review al unui produs de foarte mult timp. De aceea vreau sa va vorbesc despre crema pentru prevenirea striurilor de la Elasti-q..

Si NU...nu sunt insarcinata din nou ( nu cred ca sunt pregatita psihic acum )  insa am vazut-o in farmacie, mi s-a parut interesanta si am zis sa o incerc! Regret ca nu am descoperit-o in perioada in care am fost insarcinata, m-ar fii scutit de multe vergeturi...

Ce imi place la ea?
-mirosul ..este foarte usor,discret nu-mi „irita„ nasucul
-consistenta-pare grasa ( dar nu este) insa este nevoie de o cantitate foarte mica pentru a-mi unge toate zonele problematice
-hidrateaza foarte bine pielea, o lasa fina si catifelata
-cantitatea-200 de ml si se consuma foarte greu( eu ma lupt cu ea de luni bune)

Promite sa previna vergeturile care pot aparea in timpul sarcinii, mai ales in ultimul semestru! Nu va pot spune daca face acest lucru pentru ca eu am folosit-o dupa nastere insa va pot spune ca zona problematica( acolo unde am deja vergeturi) este mult mai hidratata decat inainte de a folosi aceasta crema!

Pana acum nu am gasit nimic care sa nu imi placa la ea..

O puteti gasi in orice farmacie din tara la pretul de 49 lei

9 comentarii:

  1. Arata bine.
    Te invit la giveaway`ul organizat pe blog http://girlpearl12.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult,draga mea!
    referitor la crema-multumesc ptr review,foarte util.sa stii ca am vazut pozele tale din Venetia,ff frumoase,arati minunat,sincer! eu am fost de multe ori acolo si mereu ma reitorc cu drag.
    te imbratisez si pupp tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc frumos!Si eu imi doresc sa ma reintorc..chiar si pt a mia oara! va pup !

      Ștergere
  3. buna.o am si eu si sta in frigi.n am stiut ca pot da si acum ne fiind gravida etc.am sa o folosesc si eu mi-a adus o soacra.de si inca numi trebui dar dupa baita tot ma cremuiesc si o incerc.pop ms.pt e mailurile frumoase de si uneori nu com.te pop.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ca nu am auzit de ea si cred ca merita.
    Eu am niste vergeturi pe solduri care au devenit albicioase in timp:( Am avut o problema de sanatate si am slabit putin, si hop si ele imediat..si nu stiu ce sa mai fac sa scap de ele.La mare se vad foarte urat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, cunosc problema pentru ca o am si eu si sora mea. Este greu sa scapam de vregeturi o data ce ele s-au format, de aceea cred ca aceasta crema prezentata ar fi ideala si pentru fetele care tin dieta, pentru ca procesul prin care trece pielea este asemanator cazului unei femei insarcinate.

      Ștergere
  5. Buna!Ai un tag a mine pe blog http://kaiyoaino.blogspot.ro/2012/09/tag-primulprima.html

    RăspundețiȘtergere