Castigatoarea trusei de manichiura-pedichiura :)


Multumesc tuturor celor care au participat la acest giveaway si imi cer scuze pentru intarziere. Sper ca premiul sa aduca multa bucurie castigatoarei, sa il foloseasca cu placere, eu una as sari in sus de bucurie daca as afla ca am castigat o trusa  de manichiura ca aceasta. Daca as fi putut as fi participat si eu la acest concurs, credeti-ma, premiul chiar a fost pe placul meu si imi doresc foarte mult si eu o astfel de trusa.Sper ca in viitorul apropiat sa imi iau si eu una. Este superba si foarte utila!

 Asa ca nu pot decat sa o felicit pe norocoasa care a presimtit ea ceva inca de aseara cand mi-a lasat comentariu la postarea anterioara si mi-a spus ca ea se regaseste pe lista si spera sa aibe noroc. Iata, draga mea ca ai fost norocoasa! Iar eu nu pot decat sa ma bucur pentru ca norocoasa este o cititoare a blogului meu,draga mea Deea-Invatand arta  ma bucur enorm de mult pentru tine! Sa o folosesti cu multa placere !

Voi fetelor nu fiti triste, vor mai urma concursuri, fiti cu ochii pe mine :)

V-am pupat!
Deea,  astept un email de la tine la adresa magnetzica@yahoo.com. Premiul va fi expediat de catre sponsor, o sa ii dau datele tale si cel mai probabil te va contacta!

Felicitari inca o data !







Lista participante concurs trusa de manichiura/pedichiura



Buna Seara dragelor,

Sunteti nerabdatoare sa aflati cine este castigatoarea trusei de manichiura-pedichiura? Eu una de-abia astept sa extrag castigatoarea, acest lucru se va intampla foarte curand, mai exact maine seara. Am atasat listele cu persoanele participante,cele care au indeplinit mai multe reguli au sansa dubla,se regasesc pe lista de doua ori. 

Va rog verificati listele,eu le-am verificat insa este posibil sa fi gresit. De aceea extrag maine castigatoarea, pentru a va lasa la dispozitie timp sa verificati daca totul este in regula. Daca ceva este in neregula va rog sa imi spuneti. Extragerea o voi face ca de obicei prin random.org, voi face un prt sc si il voi posta pe blog. As fi vrut sa filmez dar camera mea imi face figuri si  nici nu ma pricep prea bine.







Va doresc o seara placuta, revin maine cu numele castigatoarei !


Mi-au dat papucii :)


Ei bine da..mi-am primit papucii...Momentan ii tin intr-o cutiuta,asteptand cu nerabdare vremea calda de vara care sa imi permita sa ii port...Ii scot zilnic, ii probez , merg cu ei prin casa ca un copil care se bucura de o noua jucarie..imi amintesc de copilarie, de sarbatoarea Pascala , cand mama ne imbraca (pe mine si pe fratiorul meu) din cap pana in picioare..era o regula de familie care s-a pastrat mult timp, si de care noi, copiii ne bucuram ....Imi amintesc ca probam pantofiorii rosii din lac , cu fundita si neaparat cu toc micut in fiecare zi , admirandu-ma in oglinda si asteptand cu nerabdare ziua de Paste pentru a-i putea purta...era un sentiment de nedescris, o emotie si o bucurie care se citea pe chipul nostru !



Nu stiu de ce dar acesti papucei imi trezesc acele amintiri placute, ma fac sa ii probez zilnic si sa incerc sa ii accesorizez la mai multe tinute...Sunt foarte finuti si eleganti, in realitate sunt mult mai draguti, imi plac foarte mult si nu regret ca perechea de tenesi dorita initial nu a mai fost pe stoc si ca, in ultima zi de campanie , din putinele perechi disponibile pe site care sa corespunda marimii mele i-am ales pe aceastia...nu am si nici nu am avut ceva asemanator, nu stiu exact cum si la ce o sa-i port, inca sunt in probe..seara de seara incerc noi posibilitati  :).



Desi au toculet sunt foarte comozi si nu sunt deloc grei, sunt micuti, par cu un numar mai mic, la primul contact vizual m-am temut ca imi vor fi mici...insa mi se potrivesc perfect ! Sunt din piele lacuita, sunt calitativi , asa cum sunt toate produsele de pe situl celor de la Zorile Store...am de pe situl lor mai multe perechi de incaltaminte, papucei, sandalute toate arata exemplar chiar si dupa o purtare de 1 an...

Defapt principalul motiv pentru care am participat la aceasta campanie este calitatea exceptionala a produselor comercializate pe situl Zorile Store, calitate de care m-am convins atat eu prin purtarea mai multor modele de pe situl lor cat si sotul meu care este foarte mofturos in ceea ce priveste incaltamintea...nu poarta orice si se hotaraste foarte greu asupra unui model...Zorile Store a raspuns intodeauna cerintelor noastre, prin diversitatea produselor comercializate, prin calitatea extraordinara si pretul decent.

Va invit sa vizitati situl, cu siguranta veti gasi multe produse pe placut vostru, produsele sunt prezentate intr-o maniera deosebita in asa fel incat sa nu te trezesti ca vei comanda ceva si vei primi cu totul altceva asa cum am mai patit pe alte situri. Pe Zorile.Store aveti certitudinea ca produsele arata exact ca in poze, zoom-ul foarte bun ne permite sa vizualizam produsul din toate unghiurile posibile si ne ajuta sa luam decizia corecta. 

La ei nu exista aceasta teama, teama specifica siturilor online as spune eu , pentru ca nu de putine ori am comandat ceva si am primit cu totul altceva lucru care m-a descurajat si m-a facut sa fiu mai sceptica atunci cand vine vorba de un magazin online. Din punctul meu de vedere este un mare plus !

Si revenind la papuceii mei, astept cu nerabdare sa ii scot in lume, prima purtare va fi speciala...va marca inceputul verii, acea caldura mult asteptata de toata lumea...cel putin de mine :)

Voua ce produse v-au facut cu ochiul de pe situl Zorile Store?
 


Castigatoare Complex Apicol Veceslav Harnaj


Salutare dragelor! Imi cer scuze ca am intarziat cu anuntarea castigatoarei, am fost plecata din localitate de duminica si nu am avut acces la internet! Sper sa nu va suparati prea tare pe mine din aceasta cauza .Promit ca in scurt timp voi reveni si cu numele castigatoarei trusei de manichiura-pedichiura, voi filma extragerea deoarece asa doreste sponsorul. Cel mai probabil voi face acest lucru sambata sau duminica, pana atunci nu am acces la camera video !



Ca sa nu mai lungesc vorba, tin sa va multumesc pentru interesul acordat si pentru faptul ca v-ati inscris la concurs. Premiul va fi trimis de catre sponsor imediat ce voi primi datele de la castigatoare.

Cea care se va bucura de premiu este  Beauty and others !

 Felicitari draga mea, sa te bucuri de premiu ! Astept datele tale in cel mai scurt timp !

Produsele adolescentei mele si concurs




Am inceput sa cochetez cu produsele cosmetice si cele de ingrijire destul de tarziu...eram in primul an de liceu, an in care am experimentat multe lucruri necunoscute pana atunci: prima crema de fata, primul ruj, prima pudra...Pana atunci nu am considerat ca am nevoie de o crema de fata sau de un rimel..imi placea sa fiu cat mai naturala iar tenul meu nu avea nevoie de nimic...Dar odata ajunsa in marele oras, am inceput sa ma schimb..sa fiu mult mai atenta la modul in care ma imbrac si cel mai important sa fiu foarte atenta la modul in care arat...devenisem o adolescenta, una rebela ce e drept dar cocheta :)...Asa a inceput povestea...si de atunci colectia mea de produse creste....si creste...si creste.

Mi-a luat mult timp pana sa gasesc o crema potrivita, care sa mi se potriveasca...multe au ajuns in posesia mamei mele dupa doar cateva utilizari de-ale mele...toate imi uscau tenul sau mai grav mi-l ingrasau...Eram prin clasa a X-a cand am descoperit o crema de la Gerocossen,nu imi mai amintesc exact care anume.Tot ce imi amintesc este ca mi-a placut foarte mult, am folosit-o multi ani la rand pana a inceput nebunia cosmeticelor si a produselor de ingrijire in viata mea...din pacate aceasta explozie nu mi-a facut deloc bine, trecerea de la o crema la alta mi-a dat tenul peste cap, chiar si in acest moment am probleme cu tenul...Ma gandesc serios sa revin la prima mea iubire in materie de creme de fata, la crema Gerocossen.

Desi nu le-am incercat pana acum, untul de corp si gelul de dus cremos cu aroma de piersica ma tenteaza foarte mult  si sunt de ceva vreme pe lista mea de dorinte.Am citit si am auzit multe lucruri bune despre ele incat nu mai am rabdare..le vreau cat mai repede...

Si pentru ca in ultimul timp am serioase probleme legate de caderea parului( care dupa o perioada de stagnare a inceput din nou sa cada in cantitati industriale...) astept cu nerabdare sa incerc șamponul și tratamentul împotriva căderii părului  Capilar oferite de cei de la Gerocossen. 



In aceasta perioada le voi folosi la capacitate maxima si voi reveni in scurt timp cu pareri. Il folosesc de ceva timp si pana acum parul meu se comporta foarte bine: nu se mai ingrasa atat de repede si nici nu am matreata..Aceste doua aspecte sunt esentiale pentru mine, in ultimul timp am avut mari probleme cu matreata si parul gras...Sper sa  tina mult si bine aceasta stare de bine a parului meu iar eu sa nu mai fiu nevoita sa schimb iar samponul...sa fie dragoste pe vecie :)

Sunt fericita ca voi testa si crema de fata de la Melcfort, pare ideala pentru tenul meu, fiind o crema pentru tratarea ridurilor superficiale. Sunt nerabdatoare sa o incerc si sa revin cu pareri.





Si pentru ca v-am promis multe surprize in aceasta perioada va invit la un concurs al carui premiu este ..SURPRIZA...Sigur va fi pe placul vostru..vor fi produse utile, bune, frumoase...care mie imi plac si pe care le folosesc cu drag de ceva vreme..



Regulile sunt mai mult decat simple:

 -să dați LIKE paginii oficiale de Facebook a Brander (AICI);
  -sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi spuneti care este produsul vostru preferat de la Gerocossen.

Concursul dureaza pana pe data de 22 cand voi anunta castigatoarea.

Sper sa fiti curioase si sa participati intr-un numar foarte mare.

V-am pupat!

Despre giveaway...



Salutare dragelor! Imi cer scuze pentru zilele de absenta de pe blog, trec printr-o perioada putin diferita, frumoasa dar totusi diferita de ceea ce am trait pana acum din prisma faptului ca sunt la inceputul unui drum care sper eu sa fie unul lung si plin de realizari! Momentan trec printr-o perioada de acomodare, de adaptare , perioada care necesita timp si concentrare.. De aceea am postat mai rar, insa va promit ca revin in forta. Va pregatesc lucruri frumoase !




Pe aceasta cale tin sa va aduc la cunostinta ca giveaway-ul al carui premiu este o trusa de manichiura-pedichiura profesionista se va prelungi o perioada, o saptamana ..poate chiar doua. Sponsorul este plecat o perioada si de aceea va trebui sa aman putin concursul.Sper ca ma veti intelege !




Vestea buna este ca va mai puteti inscrie la acest giveaway frumos, astept inscrierile voastre aici.




Va doresc o seara cat ma frumoasa alaturi de cei dragi !